Πώς είναι σήμερα η 25χρονη κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου – Τι δουλειά κάνει

    Ημερομηνία:

    Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, έχει σπουδάσει ηθοποιός, αλλά αυτή την περίοδο απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς αναμένει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

    Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” αποκάλυψε πού δουλεύει: “Εργάζομαι στο μπαρ ενός club στο Γκάζι, του “Blast”, τέσσερις φορές την εβδομάδα και τελειώνω στις 6 το πρωί”.

    Φυσικά, η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο. “Θέλω πολύ να κάνω και θέατρο και τηλεόραση, αλλά δεν έχω κάποια πρόταση”, δήλωσε η ίδια. Ωστόσο, διανύει την καλύτερη φάση στην προσωπική της ζωή και ζει τον έρωτά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αποφεύγει να μιλάει γι’ αυτό.

    Πώς είναι σήμερα η 25χρονη κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου – Τι δουλειά κάνει

    Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζένια εργάζεται σε χώρο διασκέδασης , αφού το καλοκαίρι δούλεψε σε bar-restaurant που διατηρούν συγγενικά της πρόσωπα στη Μύκονο.

    “Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο “Alemagou”. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Μου αρέσουν το θέατρο και η Τέχνη. Δυστυχώς, όμως, από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω”, είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία, παρά το βαρύ όνομα που κουβαλάει, μπήκε στην αγορά εργασίας περιμένοντας την ευκαιρία στον καλλιτεχνικό χώρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop