ΠΑΤΡΑ: Ποιες εκδηλώσεις θα γίνουν την Τσικνοπέμπτη

    Ημερομηνία:

    Τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα την Τσικνοπέμπτη ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός. Όπως αναφέρει: Ο Πολιτιστικός Οργανισμός για μία ακόμα χρονιά την ημέρα της τσικνοπέμπτης (Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου),  θα «γεμίσει» με μουσικές και τραγούδια την Πάτρα, βάζοντας και φέτος τη δική του «σφραγίδα» στις εκδηλώσεις για το Πατρινό Καρναβάλι.

    Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν καθηγητές και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης», η μπάντα του δήμου και μουσικό σχήμα με καλλιτέχνες της πόλης.

     

    Στις 11.00 το πρωί καθηγητές και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, μπροστά από το νέο κτίριο του Ωδείου επί της οδού Ρήγα Φεραίου, θα ερμηνεύσουν καρναβαλικές μελωδίες και μελωδίες εναρμονισμένες με το πνεύμα  της ημέρας.

    Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν οι καθηγητές τρομπέτας του Ωδείου Δημήτρης Δριμάλας και Περικλής Αλιώπης, μαθητές των τάξεων τους και ένας μαθητής από το τμήμα Jazz.

    Τη σκυτάλη παίρνει στις 11.30 η Μπάντα του Δήμου Πατρέων η οποία θα παίξει καρναβαλική μουσική στους δρόμους της πόλης ενώ έχει ετοιμάσει μουσικό δρώμενο το οποίοι θα παρουσιάσει μπροστά από το δημαρχείο.

     

    Από τις 12.00 το μεσημέρι έως και τις 2.00 μετά το μεσημέρι στον περίκλειστο χώρο των Παλαιών Σφαγείων  θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα  “Οι Μεν και οι Δεν”.

    Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...

    Θρίλερ στην Ερυθρά Θάλασσα: Αγνοείται Έλληνας ένοπλος φρουρός μαζί με 15 άτομα του Eternity C

    Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση με το ελληνόκτητο πλοίο...

    Ο Νετανιάχου έκανε δώρο στον Τραμπ μια «μινιατούρα» ενός stealth βομβαρδιστικού B-2 από θραύσματα ιρανικού πυραύλου

    Δεν έχουν τέλος τα δώρα που κάνει ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στον...

    Αγγελόπουλοι για ΣΕΦ: «Το όραμα μας είναι να ενώσουμε το Μικρολίμανο με το Τάε Κβον Ντο και το Νιάρχος»

    Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη συνέντευξη Τύπου...