Νανά Παλαιτσάκη: Μήνυση στον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

    Ημερομηνία:

    Μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία έχει καταθέσει η Νανά Παλαιτσάκη. Από την πλευρά του, ο πρώην σύντροφος της δημοσιογράφου αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αντίδραση στην απόφασή του να χωρίσουν.

    Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη, Αντιγόνη Βαφείδου, σημειώνοντας πως όσα έχουν προσκομισθεί στις Αρχές όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τα όσα συνέβησαν μεταξύ της δημοσιογράφου και του πρώην συντρόφου της.

    «Η ενδοοικογενειακή βία συνίσταται και σε απειλή αλλά και σε άσκηση σωματικής βίας. Έχουν προσκομιστεί στη δικογραφία τα οικεία στοιχεία. Ήταν έγκλημα στα πλαίσια του αυτοφώρου. Είχε και η κ. Παλαιτσάκη να αντιμετωπίσει μια μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Όλα αυτά θα κριθούν» είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της δημοσιογράφου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την πλευρά του, ο πρώην σύντροφος της δημοσιογράφου την κατηγόρησε ότι μπήκε στο νοσοκομείο για να αποφύγει το αυτόφωρο, καθώς και εκείνος τη μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση. Η δίκη πάντως για την μήνυση σε βάρους του με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ορίστηκε για τις 23 Μαρτίου 2022.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ανεβείτε στη ζυγαριά – Τέσσερα tips για ακριβείς μετρήσεις

    Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε την ένδειξη στη ζυγαριά....

    Η Skye Sutton σε σκάφος στην ακτή Αμάλφι

    Η Skye Sutton μας δείχνει τα εντυπωσιακά οπίσθια της...

    ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟ… αλλά ΟΠΕΚΕΠΕ! Δήλωνε μηδενικό ΦΠΑ έμπορος της Ρήγα Φεραίου και… τα ‘παιρνε “χοντρά” ελέω covid

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%ba%ce%b5%cf%80%ce%b5-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%ce%bd/