ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Εχω βίντεο με την Τζωρτζίνα που παθαίνει σπασμούς

    Ημερομηνία:

    «Θα σας πω ένα πράγμα και κρατήστε το: Οι γιατροί λένε συνέχεια ‘εμείς δεν έχουμε εικόνα’. Και εγώ σας λέω ότι υπάρχει βίντεο καταγραφής της Τζωρτζίνας, που παθαίνει σπασμούς και θα το δώσω στις αρχές, και τότε θα δουν τα πάντα, πότε χτύπησε το μηνάχημα, ο απινιδωτής, πότε ήρθαν οι γιατροί, τα πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη.

    «Παρακαλώ θερμά να επισπευθεί η έρευνα», ζήτησε μάλιστα, απευθυνόμενη στις αρμόδιες αρχές.

    Η μητέρα των κοριτσιών απάντησε στις αιτιάσεις γιατρών, ότι καθυστέρησε η ίδια να τους ειδοποιήσει και να ζητήσει βοήθεια για την 9χρονη Τζωρτζίνα, όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή.

    «Στο Καραμανδάνειο, την ώρα που έπαθε το επεισόδιο, αντέδρασα αμέσως και βγήκα στο διάδρομο. Μάλιστα, έπεσα μούρη με μούρη με μία κυρία στο διάδρομο και είδα τους γιατρούς να έρχονται γρήγορα», όπως είπε.

    Και συνέχισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν το κουδούνι, να χτυπήσω το κουδούνι, άνοιξα την πόρτα όμως ταυτόχρονα και χτύπησα το κουδούνι, γιατί ήταν δίπλα στην πόρτα, και είδα ότι έρχονταν οι γιατροί αμέσως».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΒΛΑΤΕΡΟ: Ο Στέφανος με τα μαύρα πόδια – Εικόνες που προκαλούν σοκ – Καμία παρέμβαση φορέων

     Σοκ προκαλούν οι εικόνες που ανέβασε ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος ...

    Πρόταση Νίκου Παπανδρέου για ψήφισμα σχετικά «με την προστασία των μειονοτήτων στη Συρία»

    Δεκτή έγινε η πρόταση ψηφίσματος «για την προστασία των...

    Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθαναν δύο ηθοποιοί – Η θλιβερή ανακοίνωση

    Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον θάνατο...