Ουκρανικό υπουργείο Υγείας: Τουλάχιστον 198 οι νεκροί – 1.115 οι τραυματίες

    Ημερομηνία:

    Οι νεκροί μέχρι στιγμής στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι τουλάχιστον 198, σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Υγείας.

    Μεταξύ των νεκρών είναι τρία παιδιά. Ο επικεφαλής του υπουργείου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, είπε ότι 1.115 έχουν τραυματιστεί, μεταξύ των οποίων 33 παιδιά.

    Το Reuters σημειώνει ότι δεν είναι σαφές εάν αναφερόταν μόνο σε απώλειες αμάχων. Οι μάχες ξανάρχισαν στο Σούμι, στη βορειοανατολική Ουκρανία, και στο Κίεβο το πρωί του Σαββάτου.

    Ουκρανικό υπουργείο Υγείας: Τουλάχιστον 198 οι νεκροί – 1.115 οι τραυματίες
    Στιγμιότυπο μετά την επίθεση με πύραυλο σε πολυκατοικία

    Οι δυνάμεις εδαφικής άμυνας στο Sumy έχουν εμπλακεί σε μάχες με τον ρωσικό στρατό, σύμφωνα με το AFP. Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στο Κίεβο.

    Περισσότερες δωρεές έχουν δεσμευτεί από άλλες χώρες, με την Τσεχική Δημοκρατία να εγκρίνει την αποστολή όπλων 8,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ολλανδία ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύσει 200 ​​ακόμη πυραύλους αεράμυνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιάγκος Ραυτόπουλος: Πρός Κομμουνιστούπολη Πάτρα την πόλη της πορείας και της απορίας ( και όχι μόνο…)

    Πρός Κομμουνιστούπολη Πάτρα την πόλη της πορείας και της...

    Πάτρα: Νέα επίθεση της αντιπολίτευσης στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μάκη Κατσιγιάννη

    Ούτε να δικαιολογήσει την στάση του για την αποκριάτικη...

    ΔΕΥΑΠ: Από σήμερα τριήμερη διακοπή νερού στην Εγλυκάδα

    Λόγω εργασιών κατασκευής νέου δικτύου ύδρευσης επί της οδού Εγλυκάδος, στην...

    ΔΕΥΑ Δυμαίων: Παρεμβάσεις για βλάβη με… σιντριβάνι (φωτο)

    Καθημερινές είναι οι επεμβάσεις των συνεργείων της ΔΕΥΑ Δυμαίων...