Kατερίνα Λέχου για Γιώργο Κιμούλη: «Ένιωθα πως οφείλω να μιλήσω»

    Ημερομηνία:

    Τη δική της άποψη για το κίνημα #metoo εξέφρασε η Κατερίνα Λέχου που πριν από έναν χρόνο αποκάλυψε πως πέρασε άσχημα όταν είχε ερωτική σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη καθώς της ασκούσε λεκτική βία.

    Η ίδια εξήγησε στο περιοδικό Gala γιατί πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό.

    «Όσο υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη γη, θα υπάρχουν και παρεκκλίσεις. Έχουμε περάσει όμως σε μια εποχή που οι άνθρωποι δεν φοβούνται πλέον να μιλήσουν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ως προς το δικό μου προσωπικό κομμάτι, το σκέφτηκα πολύ τότε κι ένιωσα μέσα μου ότι έπρεπε να μιλήσω, πως οφείλω να μιλήσω. Όχι στον εαυτό μου, γιατί τον εαυτό μου τον είχα φροντίσει μετά από όλα αυτά αλλά στη συνολικότερη ανάγκη που υπήρχε για να εξελιχθούν τα πράγματα προς το καλύτερο» δήλωσε η ηθοποιός.

    ICECAP

    Ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε πως το να έχεις επιλέξει μία λάθος προσωπική σχέση στη ζωή σου δεν είναι το ίδιο με το να έχεις υποστεί bullying στον εργασιακό χώρο.

    «Το να έχεις επιλέξει μια λάθος σχέση στη ζωή σου θεωρώ πως είναι προσωπική υπόθεση που πρέπει να λύσεις εσύ ο ίδιος. Δεν νομίζω ότι αφορά το πανελλήνιο, για αυτό και δεν θα μιλούσα δημόσια για αυτό. Πορεύομαι στη ζωή μου θεωρώντας ως γεγονός ότι είμαι συνυπεύθυνη για πράγματα που μου συμβαίνουν. Δεν μου αρέσει να αποποιούμαι τις ευθύνες μου. Τώρα, αν το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί είναι μικρό ή μεγάλο, δεν το ζυγίζω. Άρα αυτό που προσπαθώ είναι να λύσω το κομμάτι που με αφορά».

    Τον Γιώργο Κιμούλη για κακή συμπεριφορά είχε καταγγείλει και η Ζέτα Δούκα στην οποία ο σκηνοθέτης κατέθεσε αγωγή.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισότητα των δύο φύλων και εξάλειψη των διακρίσεων – μορφών βίας – Η πρόκληση του Αύριο

    της Βασιλικής Δ. Γιωτοπούλου, Εκπαιδευτικού, Μέλος του τομέα Ισότητας του ΠΑΣΟΚ Η...

    Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο! Το νέο απόκτημα του μοντέλου και οι απορίες των θαυμαστών του

    Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα Θεοδωροπούλου, πρώην Ταχτσίδη....

    Κοινο_Τοπία: Στιγμές της ζωής των ανθρώπων στην Πάτρα από την προϊστορία έως τον 20ο αιώνα

    Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr στα πλαίσια...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στην Αγίου Νικολάου – Γέμισε μαύρους καπνούς το κέντρο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτίριο  (μάλλον πισω από το Zara...