Ζελένσκι: Νέες δηλώσεις πριν από τις διαπραγματεύσεις

    Ημερομηνία:

    “Έχουμε περάσει τόσα πολλά αυτή την περίοδο” σημείωσε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, λίγα λεπτά πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία στο Γκόμελ. Έκανε έκκληση στην ΕΕ να γίνει άμεσα η ένταξη της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    «Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενταχθεί άμεσα η Ουκρανία με νέα ειδική διαδικασία. Είμαστε ευγνώμονες στους συνεργάτες μας που είναι μαζί μας. Στόχος μας όμως είναι να είμαστε μαζί με όλους τους Ευρωπαίους και, το πιο σημαντικό, να είμαστε ίσοι» ανέφερε.

    “Όταν ήμουν υποψήφιος Πρόεδρος, είπα ότι ο καθένας μας είναι Πρόεδρος. Γιατί όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τη χώρα μας. Για την όμορφη Ουκρανία μας. Και τώρα συνέβη… ότι ο καθένας μας είναι ένας πολεμιστής. Ένας πολεμιστής στη θέση του. Και είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας θα κερδίσει. Δόξα στην Ουκρανία!” τόνισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” αστυνομικός, πατέρας 4 παιδιών

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΝ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ (ΣΥΝ/ΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ) ΕΤΩΝ 65 Κηδεύουμε το Σάββατο...

    Υβριδική απειλή το μεταναστευτικό – Ο ρόλος της Τουρκίας στη Λιβύη και η μεταστροφή Χαφτάρ

    Υβριδικού χαρακτήρα απειλή για την Ελλάδα χαρακτηρίζει την εργαλειοποίηση...

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Μην κολυμπάτε σε αυτές τις περιοχές – Υπάρχει μικροβιακό φορτίο

    Σημαντική ανησυχία έχει προκαλέσει η απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας...

    ΛΥΚΕΙΟ ΕΡΥΜΑΝΘΕΙΑΣ: “ Μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα και μιλήστε για την ταμπακιέρα.”

    Απάντηση στην  ανακοίνωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και σε...