Νέος Υποδιοικητής Οικονομικών του ΕΦΚΑ ο κ. Νίκος Χουρδάκης

    Ημερομηνία:

    Mετά την αποχώρηση του κ. Ελευθερίου Κρητικού -ο οποίος θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του από άλλη θέση-, με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, τη θέση του ως Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ καταλαμβάνει ο κ. Νίκος Χουρδάκης. (Ο κ. Κρητικός κατείχε τη θέση του Υποδιοικητή Οικονομικών, Εισφορών και ΚΕΑΟ στον ΕΦΚΑ).

    Ο κ. Χουρδάκης έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ (Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Wright State University του Οχάιο). Εχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε θέσεις οικονομικού αντικειμένου σε διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις (όμιλος ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, BNP Paribas), έχοντας χειριστεί θέματα στρατηγικού χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, χρηματοοικονομικής ανάλυσης, προϋπολογισμού, διαχείρισης οικονομικών διαθεσίμων κλπ. Στην τελευταία του θέση στον ΟΤΕ ήταν χρηματοοικονομικός διευθυντής, αρμόδιος για τις σχέσεις με τους πελάτες(πιστωτικός έλεγχος, τιμολόγηση και εισπράξεις, εξασφάλιση εισπράξεων κ.α.)

    Ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Κρητικό για τις υπηρεσίες του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραβιώτη! Ο πατέρας που το 2020 είχε χάσει το κορίτσι του

    Στις 17 Φεβρουαρίου του 2020 ο θάνατος της 23χρονης Νίκης...

    ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Εικόνα που σοκάρει – Κατέρρευσε η οροφή δημοτικού σχολείου

    Την Τετάρτη κατέρρευσε μέρος της οροφής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, χωρίς...

    ΠΑΤΡΑ: Οι γιατροί που εφημερεύουν την Πρωτομαγιά

    Από 7 π.μ. Πέμπτης έως 7 π.μ. Παρασκευής ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ: Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος Μαιζώνος...

    Κατάκολο: Νεκρός 68χρονος σε κρουαζιερόπλοιο

    Τις πρωινές ώρες χθες , ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή...