Νέος Υποδιοικητής Οικονομικών του ΕΦΚΑ ο κ. Νίκος Χουρδάκης

    Ημερομηνία:

    Mετά την αποχώρηση του κ. Ελευθερίου Κρητικού -ο οποίος θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του από άλλη θέση-, με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, τη θέση του ως Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ καταλαμβάνει ο κ. Νίκος Χουρδάκης. (Ο κ. Κρητικός κατείχε τη θέση του Υποδιοικητή Οικονομικών, Εισφορών και ΚΕΑΟ στον ΕΦΚΑ).

    Ο κ. Χουρδάκης έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ (Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Wright State University του Οχάιο). Εχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε θέσεις οικονομικού αντικειμένου σε διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις (όμιλος ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, BNP Paribas), έχοντας χειριστεί θέματα στρατηγικού χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, χρηματοοικονομικής ανάλυσης, προϋπολογισμού, διαχείρισης οικονομικών διαθεσίμων κλπ. Στην τελευταία του θέση στον ΟΤΕ ήταν χρηματοοικονομικός διευθυντής, αρμόδιος για τις σχέσεις με τους πελάτες(πιστωτικός έλεγχος, τιμολόγηση και εισπράξεις, εξασφάλιση εισπράξεων κ.α.)

    Ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Κρητικό για τις υπηρεσίες του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παγωτά των ’80s: Κλασικά, αγαπημένα και ποια βρίσκουμε σήμερα

    Η «Πατούσα», με τον λαχταριστό συνδυασμό της σοκολάτας με...

    Πέτρος Φιλιππίδης: Προσφεύγει στον Άρειο Πάγο μετά την καταδίκη του

    Την προσφυγή του Πέτρου Φιλιππίδη στον Άρειο Πάγο προανήγγειλε ο συνήγορος υπεράσπισης Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που...

    Η Παπούλια ξέσπασε σε κλάματα με την ενοχή του Φιλιππίδη – “Τρέμω να το πω, είμαι συγκινημένη”

    Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας επέβαλλε σήμερα στον Πέτρο...

    Ο Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του απόλαυσε τους Κυριάκο Κυανό και Μαρία Καρλάκη

    Στο νυχτερινό κέντρο Κύμα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, όπου συμπράττουν...