Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη 2 Μαρτίου

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοιού.

    GLEARNET

    Για αύριο Τρίτη 2 Μαρτίου  προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πύργος: Εξαφανίστηκε η 57χρονη Διονυσία- Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

    Συναγερμός έχει σημάνει στον Πύργο Ηλείας από την εξαφάνιση της 57χρονης Διονυσίας...

    Πάτρα – Ανδρας των ΜΑΤ “σφαλιάρισε” συνάδελφό του επειδή έριξε δακρυγόνο! Απίστευτο βίντεο στην οδό Κορίνθου

    Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της...

    Δεν ησυχάζει η Κεφαλονιά από σεισμούς

    Σεισμικές δονήσεις παρατηρήθηκαν στην Κεφαλονιά το βράδυ της Πέμπτης...

    Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο – Ένας νεκρός και 2 τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα – Δείτε φωτογραφίες

    Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών,...