ΠΑΤΡΑ: Το αδιαχώρητο στα Καρναβαλικά στέκια

    Ημερομηνία:

    Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην Ρήγα Φεραίου, στην πλατεία Γεωργίου, στην Γεροκωστοπούλου και σε άλλα στέκια της Πάτρας.

    Παρά τον κακό καιρό και την βροχή που έριχνε στο μεγαλύτερο διάστημα της νύχτας ο κόσμος δεν σταμάτησε να προσέρχεται στο κέντρο της πόλης από τις 11 το βράδυ και μετά, με την προσέλευση να συνεχίζεται έως στο ξημέρωμα.

    Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μέχρι τις 4 τα ξημερώματα δεν μπορούσες να περάσεις. Ο δρόμος ήταν γεμάτος από νεαρούς και νεαρές που διασκέδαζαν μέχρι τελικής πτώσεως. Οι περισσότεροι από αυτούς φοιτητές και όχι μόνο.

    Πάρτι και λαοθάλασσα παρατηρήθηκε και στην πλατεία Γεωργίου από τις 1 τα ξημερώματα και μετά και παρά την βροχή. Ο κόσμος είχε στηθεί στην πλατεία και διασκέδασε με μια μπουκάλα μαυροδάφνη στο χέρι ή μπύρα.

    Παρόμοιο το σκηνικό και στην Γεροκωστοπούλου. Ακόμα και τις πρωινές ώρες έβλεπες στους δρόμους μασκαρεμένους να παίρνουν τον δρόμο επιστροφής για τα σπίτια τους, μη έχοντας σταματήσει να γλεντούν όλη τη νύχτα.

    Χαμός έως στο ξημέρωμα στα "στέκια" της Πάτρας, παρά την κακοκαιρία!
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Αίμα στο Γηροκομειό: «Με μαχαίρωσε δύο φορές»

    Μαχαιρώματα τις βραδινές ώρες στην περιοχή του Γηροκομειού της...

    Οι νέοι μισθοί για εργαζόμενους και συνταξιούχους από το 2026

    Σημαντικές άμεσες και έμμεσες αυξήσεις στις αποδοχές εκατομμυρίων μισθωτών και συνταξιούχων αναμένονται το 2026....

    Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για τη χρυσή κάρτα διαμονής έναντι τιμήματος 1 εκατ. δολαρίων

    Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε χθες Παρασκευή προεδρικό εκτελεστικό διάταγμα με το...

    Πάτρα: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν νερό το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών… ΔΕΗ

    Λόγω προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος από την ΔΕΗ σε κεντρικά...