Γιώργος Κυπαρίσσης: Ποινική δίωξη για 12 αδικήματα σε βάρος των τριών απαγωγέων

    Ημερομηνία:

    Ποινική δίωξη για δώδεκα αδικήματα -κακουργήματα και πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Απόστολος Ανδρέου σε βάρος των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

    Η ποινική δίωξη περιλαμβάνει τα εξής αδικήματα:

    Εγκληματική οργάνωση, αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί κάποιος άλλος σε πράξη για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωση κατά συναυτουργία, εκβίαση τελεσθείσα με σωματική βία εναντίον προσώπου και με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εμπρησμός από πρόθεση, κλοπή κατά συναυτουργία, οπλοφορία, οπλοκατοχή,διακεκριμένη οπλοκατοχή αντιποίηση και βία κατά υπαλλήλου.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις αξιόποινες πράξεις που τους αποδίδονται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Το «παρών» του ΠΑΣΟΚ στο μεταναστευτικό ζήτημα

    Είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε...

    Ο Τραμπ εντείνει τον εμπορικό πόλεμο – Σε ισχύ από 1η Αυγούστου δασμοί 30% σε ΕΕ και Μεξικό

    Την επιβολή νέων δασμών 30% σε προϊόντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Μεξικό,...

    Έφη Θώδη: «Ήταν ψυχανώμαλος, με κακοποιούσε μέχρι που τον έδιωξα»

    Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Έφη Θώδη, σε συνέντευξη που...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 50χρονο

    Αύριο το τελευταίο αντίο στον 50χρονο Πίνδαρο Μεσμπούρη που...