Στον ανακριτή ο φονιάς της Ανδραβίδας! Τον έβριζαν στο Δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, ο 60χρονος για τη δολοφονία των Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, καθώς και των δύο από τα τρία παιδιά τους, μόλις ενός και δύο ετών, μέσα στην οικία τους, στην Ανδραβίδα. Τον 60χρονο κατηγορούμενο θα υπερασπιστεί ο δικηγόρος Αμαλιάδας Σπύρος Ανδριόπουλος, ο οποίος διορίστηκε από το δικαστήριο.

     «Δεν θέλω να θυμάμαι» 
    Κατά την ομολογία του ο 60χρονος φέρεται να είπε για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με τον 32χρονο και για τις διαφορές σχετικά με την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε διακόψει την παροχή νερού και ρεύματος.

    «Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα» φέρεται να είπε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στους αστυνομικούς.

    Ο 60χρονος, όπως ανέφερε η ατυνομία, υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων της προανάκρισης, εξεταζόμενος, ομολόγησε, ότι διέπραξε τις ανθρωποκτονίες της 37χρονης και του 32χρονου.

    Ωστόσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει το λόγο για τη δολοφονία των παιδιών, λέγοντας πώς «δεν θέλω να θυμηθώ. Δεν έχω συγχώρεση για αυτό». Ο κατηγορούμενος επικαλείται ένα … κενό όσον αφορά τη δολοφονία των δύο μωρών.

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εγκατάλειψη στην Πλατεία Ελευθερίας – φωτο

    Η πλατεία Ελευθερίας δείχνει να έχει αφεθεί στη μοίρα της. Τα χορτάρια...

    Οι σέξι πόζες της Μπαρ Ρεφαέλι με κόκκινο μαγιό – Δείτε φωτογραφίες

    Με κόκκινο μαγιό πόζαρε η Μπαρ Ρεφαέλι, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της...

    Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ: Φοβούνται δράσεις φανατικών κατά του Ελπιδοφόρου!

    Σε ασφυκτικό κλοιό το Πανεπιστήμιο αλλά και όποιοι άλλοι...

    Τέρμα στους κοριούς: «Λίφτινγκ» στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών!

    Άλλο ένα ζήτημα οδεύει στην επίλυσή του μετά από...