Ο Αλέξης Τσίπρας: Χαλαρός και ευδιάθετος για τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη

    Ημερομηνία:

    Τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη με την οικογένειά του, για λίγες στιγμές χαλάρωσης, με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

    Την αποκάλυψη έκανε στο facebook η σελίδα “Xenagos Konstantinopouli”, οι άνθρωποι που προφανώς είχαν αναλάβει να ξεναγήσουν τον Αλέξη Τσίπρα στην πανέμορφη πόλη.

    Ο Αλέξης Τσίπρας με τραγιάσκα: Χαλαρός και ευδιάθετος για τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες]

    Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σελίδα αναρτήθηκαν και αρκετές φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει χαλαρός, ευδιάθετος και χαμογελαστός.

    ΤΣΙΠΡΑΣ

    “07/03/2022 Ξενάγηση χωρίς πρωτόκολλα αλλά οικογενειακά αυτό το τριήμερο είχα την ευκαιρία να ξεναγήσω και να γνωρίσω από κοντά τον πρόεδρο του κόμματος Σύριζα και πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Αλέξη Τσίπρα Ευχαριστώ πολύ και καλή αντάμωση @alexistsipras #xenagoskonstantinoupoli #xenagos_konstantinoupoli_travel #alexistsipras #tsipras #syriza #κωνσταντινουπολη #κωνσταντινούπολη #αλέξηςτσίπρας #τσιπρας #τσίπρας #αγιασοφια #βόσπορος #βοσπορος #νιχώρι”, αναφέρει η ανάρτηση της σελίδας Xenagos konstantinoupoli.

    ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΤΣΙΠΡΑΣ

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Πίνδαρου Μεσμπούρη

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών ο...

    ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Αυτή είναι η θέση μας για το τρένο

    ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΣΒΟΛΗΣ: Η  θέση μας  για τη...

    Νεκρός 25χρονος με μαχαιριά μέσα στο σπίτι του

    Το άψυχο σώμα ενός νεαρού άνδρα, 25 ετών, εντοπίστηκε...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με τη Δόμνα Μιχαηλίδου για τις κοινωνικές δομές της Αχαΐας

    Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,...