ΑΕΛ: Πρώην τερματοφύλακας της ομάδας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας κι αυτοπυροβολήθηκε 3 φορές

    Ημερομηνία:

    Ο 37χρονος γκολκίπερ, Μλάντεν Μπόζοβιτς, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του αφού αυτοπυροβολήθηκε τρεις φορές (μία στο μηρό και δύο στο στήθος)! Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της απόπειράς του, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του και εκτός κινδύνου. Ο Μπόζοβιτς είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛ τη σεζόν 2017-18 και φέτος αγωνίζεται με τη Ζέτα Γκολούμποβατς της πρώτης κατηγορίας του Μαυροβουνίου.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το οικογενειακό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή: «Ο Μλάντεν βρίσκεται στο KBC του Μαυροβουνίου, όπου θα του παρασχεθεί επαρκής ιατρική περίθαλψη και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

    Θα σας παρακαλούσαμε να μην δημοσιεύετε ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν είναι ακριβείς και μας δημιουργούν τεράστια πίεση και θλίψη ως οικογένεια.

    Ευχαριστoύμε για την κατανόηση!

    Η οικογένεια Μπόζοβιτς»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 5/11/2025

    ΚΗΔΕΙA ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΑΝΗ ΓΙΑΝ. ΣΤΑΥΡΟΥ (ΕΤΩΝ 86) ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...

    Οι συνηθισμένοι μύθοι γύρω από το sex που κάποιοι πιστεύουν ακόμα…

    Σύμφωνα με έρευνες ο αριθμός των ατόμων που πιστεύουν...

    Αυτά είναι τα πιο βαρετά ζώδια στο κρεβάτι

    πάρχουν οι άνθρωποι που λατρεύουν το σεξ και μαζί...

    Τέσσερις λόγοι να αγκαλιάζετε το σύντροφο σας πιο συχνά – Τι κερδίζετε

    Όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μία μακρά και...