Ο Καμμένος στο Μαυσωλείο του Λένιν: Η απάντηση στα δημοσιεύματα ότι είναι “στην επιρροή της Μόσχας”- Μαλα@@ λέει ο ίδιος

    Ημερομηνία:

    Με μια προκλητική ανάρτηση ο Πάνος Καμμένος απαντά σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο πρώην υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρεται να βρίσκεται υπό την “επιρροή κύκλων της Μόσχας”.

    Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του έξω από το Μαυσωλείο του Λένιν και σηκώνοντας τη γροθιά, ο Πάνος Καμμένος γράφει: “Για να ενισχύσω τις μαλακίες που γράφουν τα παπαγαλάκια του Πειραιά”. (σσ Τα παπαγαλάκια του Πειραιά είναι προφανώς οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Τα Παραπολιτικά.)

    Ο Καμμένος στο Μαυσωλείο του Λένιν: Η απάντηση στα δημοσιεύματα ότι είναι "στην επιρροή της Μόσχας"- Μαλα@@ λέει ο ίδιος

    Πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα “Παραπολιτικά” είχε αναφερθεί σε ένα παλαιό δηµοσίευµα στην ηλεκτρονική έκδοση “της γερµανικής εφηµερίδας Die Zeit, το οποίο “κάρφωνε” τους υπουργούς Καµµένο και Κοτζιά, παρουσιάζοντάς τους ως πολιτικούς που βρίσκονται υπό την “επιρροή κύκλων της Μόσχας”, και οι οποίοι επιδιώκουν τη διάλυση της Ευρώπης.

    Το δηµοσίευµα της γερµανικής εφηµερίδας επικαλείτο 700 e-mails που έχουν υποκλαπεί από πρώην στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα.

    Αφού γινόταν αναφορά στις σχέσεις της Ρωσίας µε πολλά δεξιά, εξτρεµιστικά κόµµατα στην Ευρώπη, το δηµοσίευµα κατέληγε σε µια λίστα ονοµάτων πολιτικών οι οποίοι υποτίθεται ότι συνεργάζονται µε αντιευρωπαϊστές Ρώσους.

    Στα 90 ονόµατα που παρουσιάζονταν υπήρχε και αυτό του ΥΕΘΑ Πάνου Καµμένου, µαζί µε ονόµατα δικηγόρων και επιχειρηµατιών. Η λίστα προέρχεται από το e-mail του πρώην Γ’ γραµµατέα της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, ο οποίος υπηρέτησε σε αυτή τη θέση από το 2009 έως το 2013. Σύµφωνα µε το δηµοσίευµα, είχε δηµιουργήσει µεγάλο δίκτυο επαφών στην Αθήνα.

    Και συνέχιζαν τα “Παραπολιτικά”: “Ελάχιστο χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2015, είχε υπάρξει ένα αρχικό δηµοσίευµα των “Financial Times”, το οποίο επίσης “κατήγγειλε” τις σχέσεις που διατηρούσαν οι κ. Κοτζιάς και Καµµένος µε ρωσικούς εθνικιστικούς κύκλους, της απολύτου εµπιστοσύνης του Κρεµλίνου.

    Ο λόγος για τον καθηγητή του Πανεπιστηµίου Λοµονόσοφ και σύµβουλο γεωπολιτικής του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος είχε επισκεφθεί το Πανεπιστήµιο Πειραιά, προσκεκληµένος του κ. Ν. Κοτζιά (2013), µε τον µετέπειτα υπουργό Εξωτερικών να διαψεύδει ότι είχε προσκληθεί από τον ίδιο”.

    καμμενος

    Το like στην προκλητική ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε αντιδράσει με ένα ”like” στην προκλητική ανακοίνωση της Ρώσικης Πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία ζητούσε από τους Έλληνες να ”συνέλθουν”.

    Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι κάνει αντιρωσική προπαγάνδα στον πόλεμο της Ουκρανίας, ενώ αναφέρθηκε και στα θύματα του Ντονμπάς και είχε ζητήσει από τη χώρα μας να δείξει σοβαρότητα, νηφαλιότητα και γενικότερα να συνέλθει.

    Σε αυτή την ανακοίνωση, που δημοσίευσε στο Twitter η Ρώσικη Πρεσβεία, ο πρώην υπουργός Άμυνας, είχε κάνει ”like”, κάτι που δείχνει πως ταυτίζεται με την συγκεκριμένη άποψη.

    Πανος Καμένος

    Πηγή: thetoc.gr

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop