Ρωσία: «Δεν θα συμμετέχουμε πια στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

    Ημερομηνία:

    Η Ρωσία δεν θα μετέχει πλέον στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (10/3). Την είδηση μετάδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο σημερινή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

    Το υπουργείο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων προσθέτει στην ανακοίνωσή του ότι το NATO και οι χώρες της ΕΕ υπονομεύουν τον ευρωπαϊκό οργανισμό που προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία.

    Η Ευρώπη των 27 αποφασίζει στις Βερσαλλίες τις επόμενες κινήσεις για την Ουκρανία

    Οι 27 ηγέτες της ΕΕ συνεδριάζουν σήμερα στις Βερσαλλίες εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία.

    Στις συζητήσεις των ηγετών θα κυριαρχήσουν τόσο η ρωσική εισβολή όσο και η ενεργειακή κρίση με την Ελλάδα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις της για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και της στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων με τον πιο επίσημο τρόπο.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω επιστολής του προς την πρόεδρο της Κομισιόν έχει ζητήσει την παρέμβαση της Ευρώπης για να μπει φρένο στην αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μουρτζούκου – Πισπιρίγκου: Επτά παιδιά δολοφονήθηκαν και oι ιατροδικαστές σε Αθήνα και Πάτρα… δεν κατάλαβαν τίποτα

    Σαρωτικές αλλαγές στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες της χώρας έρχονται το επόμενο διάστημα...

    Ποιος είναι στην Πάτρα ο γυψοφίλης;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%ce%b3%cf%85%cf%88%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82/

    Σύλληψη γνωστού TikToker για εκβιασμό: «Θα σε εξαφανίσω, από αύριο ξεκινάει το μαρτύριό σου»

    Προκλητική και αδίστακτη ήταν η δράση των κατηγορουμένων, μεταξύ αυτών...