ΠΑΤΡΑ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: “Κατεβαίνει” στην Αχαϊα το Ανθρωποκτονιών

    Ημερομηνία:

    Το απόλυτο θρίλερ των τελευταίων δεκαετιών με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα εξελίσσεται και καθηλώνει. Όπως τονίζουν στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η έρευνα είναι περίπου στο 25-30% της συνολικής έρευνας και έχει δημιουργηθεί η εικόνα για το τι φαίνεται να έχει συμβεί με το θάνατο των τριών κοριτσιών, αρχής γενομένης από τη Τζωρτζίνα.

    Η στόχευση δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται. Έχουν ληφθεί σημαντικά στοιχεία από το Ωνάσειο και ακολουθούν στοιχεία και αναφορές από το “Αγλαΐα Κυριακού”. Τα επόμενα 24ωρα θα μεταβεί κλιμάκιο αξιωματικών στην Πάτρα για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου, της ΜΕΘ Πατρών και της παιδιατρικής κλινικής, που αναμένεται να δέσουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

    Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δηλώνει σχετικά: «Τα στοιχεία προέρχονται από τη δημοσιόποιηση όλων πορισμάτων των πραγματογνωμόνων. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι με τα συγκεκριμένα ευρήματα, το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν μπορεί να αποκλειστεί και για τα δύο παιδιά. Υπάρχουν κοινά στοιχεία και στα δύο παιδιά», σημείωσε ο κ. Λέων, παραθέτοντας τις ομοιότητες μεταξύ των δύο περιπτώσεων.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    «Ο τρόπος που επήλθε η ασφυξία θα διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές», πρόσθεσε ο ίδιος. Σχολιάζοντας τη δήλωση – «βόμβα» του Θανάση Κατερινόπουλου για προσπάθεια ορισμένων να καλυφθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο ενός εκ των παιδιών, ο κ. Λέων σημείωσε ότι: «Οι ιατροδικαστές πρέπει να καταγράφουν σε κάθε έκθεση κάθε κάκωση που προκύπτει κατά την εξέταση του σώματος. Καταγράφουμε όλα τα ευρήματα. Αν υπήρχαν εκχυμώσεις θα έπρεπε να είχαν καταγραφεί».

    «Οι ιατρικοί φάκελοι στα παιδιά που παρέμεναν νοσηλευόμενα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Στο πρώτο παιδί θα μας πουν αν υπήρξε ηπατική ανεπάρκεια», τόνισε κλείνοντας ο κ. Λέων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Pasta alla Vodka: H συνταγή με τη μεθυστική σάλτσα που απογειώνει τα ζυμαρικά

    Η συνταγή για pasta alla vodka αποτελεί την απόδειξη πως ο...

    5Χ5: Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει δυναμικά – Πότε κάνει πρεμιέρα

    Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον ταλαντούχο Θάνο Κιούση,...

    Στυτική δυσλειτουργία: «Xτυπά» 2 στους 3 άνδρες κάτω των 40 ετών – Στο στόχαστρο και οι 20χρονοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%84%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-x%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac-2-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-3/

    Πάτρα: Τα αυτοκίνητα στο κέντρο… δεν κινούνται!

    Δεν ξέρουμε πώς, πότε και σε ποιον βαθμό θα...