Τάσος Κωστής: «Αντικαθιστούν τις σκηνές με τον Παύλο Χαϊκάλη, για να μπορεί η ταινία να προβληθεί στην τηλεόραση»

    Ημερομηνία:

    Σε μία αποκάλυψη σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη προχώρησε ο Τάσος Κωστής.

    Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη και τη συμμετοχή του στην ταινία «Καρδίτσα 4ever».

    Όπως είπε, κάποιες σκηνές από την ταινία γυρίζονται ξανά, καθώς συμμετείχε σε αυτές ο Παύλος Χαϊκάλης, για τον οποίο υπάρχει πλέον, εμπάργκο στην τηλεόραση.

    «Η ταινία δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση, γιατί υπάρχει ο Χαϊκάλης σε αυτή. Υπάρχει ένα εμπάργκο και δεν μπορεί να παιχτεί τίποτα, στο οποίο συμμετείχε ο Χαϊκάλης», είπε αρχικά.

    Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως οι σκηνές θα γυριστούν από την αρχή με άλλο ηθοποιό: «Τον αλλάζουμε τώρα για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση. Στις νέες σκηνές που γυρίζονται, τον ρόλο του παίζει ο Σωτήρης Καλυβάτσης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνεργασία του Συλλόγου Αρκάδων με την Κοινο_Τοπία για τη στήριξη της Μέριμνας

    Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήραν ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας και η Εταιρεία Κοινωνικής...

    Πάτρα: Σκουπιδότοπος πίσω από Δημοτικό Σχολείο – ΦΩΤΟ

    Βρωμιά και δυσοδία στην οδό Ναυμαχίας Έλλης, στην Πάτρα,...

    Δολοφονία Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο: Ενοχή του κατηγορούμενου ζήτησε η Εισαγγελέας

    Η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ναστούλη από...