ΠΑΤΡΑ: Σοκάρει η δικογραφία για το φονικό! Πως περιγράφεται η σκηνή του εγκλήματος

    Ημερομηνία:

    Στην πολυσέλιδη δικογραφία του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, γίνεται εκτενής αναφορά για τη σκηνή του εγκλήματος, τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στην αποθήκη, στο πίσω μέρος της οικίας.

    Το αποτροπιαστικό τοπίο που αντίκρισαν οι αστυνομικοί συνθέτουν ματωμένα σεντόνια, μαξιλαροθήκες και μια λίμνη αίματος. Η λίμνη σχηματίστηκε γιατί ο 60χρονος έσερνε τις σορούς των νεκρών για να τους βάλει στο τρέιλερ.

    Ακόμα, βρέθηκε και μια ματωμένη σφουγγαρίστρα. Στο υπνοδωμάτιο που δολοφονήθηκε το ζευγάρι περισυλλέχθηκαν δύο κάλυκες και μία βολίδα.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος ενώπιον του Ανακριτή, η πρώτη γνωριμία με το δολοφονημένο ζευγάρι έγινε το 2020. Το 2021 ενοικιάστηκε το σπίτι από τον 32χρονο και την 37χρονη και μετά από τρεις μήνες ξεκίνησαν οι πρώτες διαφωνίες, κάτι το οποίο επισήμανε και η μητέρα του 60χρονου στην κατάθεσή της το βράδυ της δολοφονίας.

    Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος μεταφέρθηκε χθες στις φυλακές του Κορυδαλλού και η δίκη του αναμένεται να έχει οριστεί μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    BMW M3 Lime Rock: Σε δημοπρασία ένα «κόσμημα» με μόλις 130 χλμ.

    Η BMW έχει δημιουργήσει πολλές εμβληματικές εκδόσεις της M3,...

    ΠΕΠΕ: Σε 24ωρη απεργία οι μηχανοδηγοί ενάντια σε απολύσεις από την Hellenic Train

    Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου οι μηχανοδηγοί, διαμαρτυρόμενοι...