ΠΑΤΡΑ: Η Αγγελική Νικολούλη μιλά για το βίντεο με την Τζωρτζίνα που σοκάρει – “Δεν είναι για τον ‘αέρα’ είναι για τις Αρχές”

    Ημερομηνία:

    Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εκπομπή “Φως το Τούνελ” που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου. Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε για ακόμη μία φορά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, η οποία συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

    Η μητέρα περιέγραψε ότι κατέγραψε σε ένα βίντεο με τρία μέρη, τη φωτογραφία που απεικονίζει το μόνιτορ που απεικονίζει τους παλμούς οι οποίοι φτάνουν τους 165, με καλό οξυγόνο και μετά πέφτει στους 61 με μηδενικό σχεδόν οξυγόνο. Κατέγραφε μια το μόνιτορ και μια την κλινική εικόνα του παιδιού. Βάση των ισχυρισμών της έχει ενημερώσει και την αστυνομία. Ο γιατρός λέει ότι δεν το έχει στα χέρια του.

    “Είναι ένα ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση οξυγόνου. Υπάρχει βίντεο ολόκληρο που δείχνει την εικόνα. Βέβαια δεν ξέρουμε αν είναι παραποιημένο ή τι είχε προηγηθεί αλλά υπάρχει βίντεο που δείχνει τους σπασμούς του παιδιού και είναι πραγματικά, απ’ ότι έχω μάθει, σοκαριστικό. Δεν είναι για τον ‘αέρα’ σε καμία περίπτωση αλλά για τις Αρχές”, είπε η Αγγελική Νικολούλη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλησιάζουν και φέτος η Black Friday και η Cyber Monday

    Πλησιάζουν και φέτος η Black Friday και η Cyber...

    Πτολεμαΐδα: Συγκίνηση προκαλεί 90χρονη – Χαρίζει το οικόπεδο για να χτιστεί νηπιαγωγείο

    Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η κίνηση στην οποία προέβη μία...

    Χαλκιδική: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της 8χρονης που βρέθηκε νεκρή στην πισίνα της κατασκήνωσης

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την...

    Ο πρόσφατος προπηλακισμός του μουφτή Κομοτηνής στην Ξάνθη, οι επιδιώξεις της Τουρκίας και οι κινήσεις της Αθήνας

    Ο προπηλακισμός στην Ξάνθη, από ακραία στοιχεία της μειονότητας, του...
    Best Shop