Ημερομηνία:

Δέος, σεβασμός, Ανατριχίλα. Τρεις λέξεις που περιγράφουν τα συναισθήματα και την αντίδραση των κατοίκων του Khmelnytsky κάθε φορά που διασχίζουν τους δρόμους οι νεκροφόρες του Ουκρανικού στρατου με τους νεκρούς στρατιωτες. Ο χρονος ξαφνικά παγώνει και εκατοντάδες πολίτες που τυγχάνει εκεινη τη στιγμή να περπατούν, σταματούν και γονατίζουν στη μεση του δρόμου. Ως ένδειξη τιμής στο νεκρό στρατιώτη που έχασε τη ζωή του στο πεδίο της μάχης, αντιμετωπίζοντας τον Ρώσο εισβολέα.

Το khmenlytsky εχει χτυπηθεί ουκ ολίγες φορες τις τελευταίες μερες απο ρωσικους πυραύλους και οι μαχες στο μέτωπο είναι ανελέητες.

Σύμφωνα με αναρτήσεις ανταποκριτων διεθνών μέσων ενημέρωσης υπάρχουν «αναφορές για ρουκέτες/βομβαρδισμούς καθώς η ρωσική εκστρατεία φαίνεται να διευρύνεται». Όμως τόσο οι Ουκρανοί στρατιώτες όσο και οι κάτοικοι του khmenlytsky δεν φαίνεται να χάνουν το κουράγιο της. Αντίθετα, συσπειρωνονται απέναντι στον Ρώσο εισβολέα και δίνουν όρκο να πολεμήσουν τον εχθρό ακόμη κι αν χρειαστεί να θυσιάσουν τις ζωές τους.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xibz8CVfzaU&t=18s

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας για την κατάσχεση 70 κιλών κάνναβης στην Εγνατία Οδό

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης...

Ερευνα του Pricefox: Πόσο φθηνός είναι ο καφές στην Πάτρα;

Πόσο πληρώνουμε φέτος τον καφέ μας και τι έχει...

Πέθανε ο εφοπλιστής Γιώργος Βαρδινογιάννης

Πέθανε ο εφοπλιστής Γιώργος Βαρδινογιάννης σε ηλικία 90 ετών,...