ΠΑΤΡΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Αρχές είχαν επικοινωνήσει με την Εισαγγελία… από τον θάνατο της Ιριδας

    Ημερομηνία:

    Ο αιφνίδιος θάνατος της μικρής Ίριδας τον Μάρτιο του 2021 προκάλεσε το πρώτο ισχυρό σοκ και ερέθισε τα ελατήρια των Αρχών στην Πάτρα.

    Η  απώλεια του βρέφους σε συνάρτηση με τις απορίες οι οποίες ήδη υπήρχαν από τον θάνατο της Μαλένας, τον Απρίλιο του 2019, έφεραν κινητοποίηση η οποία εντάθηκε στις 11 Απριλίου 2021 οπότε και η Τζορτζίνα υπέστη την πρώτη ανακοπή ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο.

    Συγκεκριμένα πρόσωπα επικοινώνησαν με την εισαγγελική Αρχή ζητώντας παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως σε τι οφείλονταν οι θάνατοι και οι ανακοπές. Οι ίδιες καθόλα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον θάνατο (από δεύτερη ανακοπή) της Τζορτζίνας στις 29 Ιανουαρίου 2022 η εισαγγελία της Πάτρας αποφάσισε η διερεύνηση της υπόθεσης να ξεκινήσει από τον πλέον πρόσφατο θάνατο καθώς θα ήταν πολύ πιο εύκολο να αξιολογηθεί ο πλήρης έλεγχος των τοξικολογικών και ιστολογικών ευρημάτων.

    Γι αυτό το λόγο της υποθέσεως δεν επιλήφθηκε η Ασφάλεια Πατρών αλλά το Ανθρωποκτονιών καθώς ο θάνατος του 9χρονου παιδιού δεν σημειώθηκε στην Πάτρα αλλά στην Αθήνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές μεταναστών με τουλάχιστον 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες

    Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στο πλήρωμα περιπολικού του Λιμενικού και...

    Πάτρα: Κόβει πίτα ο Ανδρέας Τσώκος

    Σας προσκαλώ στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της...

    Σία Αναγνωστοπούλου: «Σοβαρά κτιριακά προβλήματα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας στο Παράρτημα Πάτρας»

    Η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά για τα προβλήματα...

    Πάτρα: Συνεχίζονται τα Παραμυθομαγειρέματα από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

    Συνεχίζουν το δημιουργικό τους ταξίδι τα Παραμυθομαγειρέματα του Θεατρικού...