ΠΑΤΡΑ: Σταθερές μέχρι τώρα οι τιμές στα πιτόγυρα

    Ημερομηνία:

    Με τις τιμές να έχουν πάρει την ανηφόρα το τελευταίο διάστημα τόσο στην ενέργεια όσο και στις πρώτες ύλες, τα καταστήματα εστίασης έχουν οδηγηθεί στο σημείο να μην μπορούν να απορροφήσουν τις αυξήσεις και να αναγκάζονται να… αλλάξουν τιμοκαταλόγους με τις νέες τιμές να έχουν ανοδική πορεία. Την ίδια στιγμή, οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να κινούνται πιο επιφυλακτικά, σκεπτόμενοι την τσέπη τους.

    GLEARNET

    Από τις αναπόφευκτες αυξήσεις, δεν μπόρεσε να γλιτώσει ούτε το «εθνικό» μας φαγητό, το σουβλάκι, ο γύρος αλλά και ο γύρος. Ηδη τα καταστήματα εστίασης της πρωτεύουσας έχουν προχωρήσει σε αυξήσεις που αγγίζουν ή ξεπερνούν το 10%, αφού είναι χαρακτηριστικό πως πρώτες ύλες όπως το ηλιέλαιο και το κρέας έχουν σημειώσει αύξηση ακόμα και 30%. Στην Αθήνα, οι τιμές στο «πιτόγυρο» κυμαίνονταν το προηγούμενο διάστημα στα 3 με 3,5 ευρώ, ενώ πλέον με τις ανατιμήσεις έχουν φτάσει 3,5 με 3,9 ευρώ!

    Φλίγκος

    Στην Αχαΐα πάντως,  μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διαφοροποίηση στις τιμές του γρήγορου φαγητού. Το σουβλάκι κυμαίνεται από το 1,5 έως το 1,9 ευρώ, ενώ το πιτόγυρο από 2,2 έως 2,8 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα €201 η μέση τιμή στα ελληνικά «Αirbnb» φέτος το καλοκαίρι – 6η ακριβότερη η Ελλάδα, φθηνή όμως η Αθήνα

    Με 201 ευρώ μέση τιμή ανά διαθέσιμο δωμάτιο, η Ελλάδα ήταν φέτος...

    Γιώργος Μαζωνάκης: Ζωντανή εμφάνιση – έκπληξη στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά

    Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη πού θα τραγουδά...

    Ο Πορτογάλος καλλιτέχνης Jorge Charrua έρχεται στην Πάτρα για το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη...

    Πάτρα: Εξετάζονται πάνω από 15 υποθέσεις! Οι γιατροί «αδειάζουν» ιατροδικαστές

    Πρώτη η «Πολιτεία» έφερνε στο φως της δημοσιότητας πριν...