«Γιατρός» εξαπάτησε καταστηματάρχη – «Εκαναν» φτερά 8.500 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Η απάτη είχε στηθεί με προσοχή στην Εύβοια, αλλά απαραίτητα για να υλοποιηθεί ήταν τα λάθη του θύματος. Λάθη που έγιναν και οδήγησαν στην αφαίμαξη 8.500 ευρώ, από τον τραπεζικό λογαριασμό του επιχειρηματία. Ενός ανθρώπου που έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη σε ένα άτομο που δεν γνώριζε προσωπικά και το πλήρωσε. Πλέον ευελπιστεί πως οι έρευνες της αστυνομίας θα αποδώσουν και πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να πάρει πίσω τα χρήματα που έκαναν φτερά.

    Θύμα απάτης έπεσε ένας καταστηματάρχης στο Αλιβέρι. Στις 10 Μαρτίου δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άντρα ο οποίος προσποιήθηκε ότι ήταν γιατρός και ενδιαφερόταν για έναν ασθενή του.

    Όπως του είπε, ο ασθενής του έπρεπε να προμηθευτεί ένα μηχάνημα το οποίο υπήρχε στο κατάστημά του. Ο καταστηματάρχης του είπε ότι έχει το μηχάνημα και κοστίζει 180 ευρώ. Τότε ο απατεώνας που προσποιούνταν τον γιατρό του είπε ότι θα το αγοράσει. Του είπε ότι θα καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό και ότι αργότερα θα περνούσε ο ασθενής του να το παραλάβει.

    Ο καταστηματάρχης έδωσε τον αριθμό της κάρτα του για να γίνει η κατάθεση των χρημάτων και το PIN. Τα επόμενα λεπτά σύμφωνα με το eviatop.gr, ο απατεώνας «ξάφρισε» από το λογαριασμό του καταστηματάρχη 8.500 ευρώ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σπαγγέτι με καραμελωμένο λάχανο και παρμεζάνα

    Η ιδέα προήλθε από την ευρεία χρήση του λάχανου στην Ασιατική...

    Ρόδος: Συνελήφθη η μητέρα ενός 12χρονου που εντοπίστηκε να περπατά μόνος στην Εθνική Οδό

    Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται μία 43χρονη, η οποία...

    Πώς οι αυξήσεις των τιμών των ακινήτων στην Ευρώπη ευνοούν τις πωλήσεις εξοχικών στην Ελλάδα

    Η άνοδος στις επιμέρους ευρωπαϊκές αγορές κατοικιών ανά την Ευρώπη το 2024,...

    ΠΑΤΡΑ: Προσοχή στα δεντράκια της Μαιζώνος

    Τα δεντράκια στον πεζόδρομο της Μαιζώνος, μόλις φυτεύτηκαν. Και...
    Best Shop