“Πούτιν άντε γ@@@”: Ακτιβιστές στο Λονδίνο ύψωσαν την σημαία της Ουκρανίας στην έπαυλη του Ρώσου ολιγάρχη Ντεριπάσκα

    Ημερομηνία:

    Διαδηλωτές εισέβαλλαν στην πολυτελή έπαυλη στο Knightsbridge του Ρώσου ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα, ο οποίος έχει υποστεί κυρώσεις μετά την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

    Το ακίνητο αξίας 25 εκατ. λιρών, μπήκε στο στόχαστρο των διαδηλωτών λίγες μέρες αφότου ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας του πετρελαίου και του αλουμινίου έγινε στόχος των ασφυκτικών κυρώσεων που επέβαλλε το Ηνωμένο Βασίλειο σε Ρώσους ολιγάρχες του στενού κύκλου του προέδρου της Ρωσίας Πούτιν.

    Ακτιβιστές εισέβαλαν μετά τα μεσάνυχτα στο λονδρέζικο ακίνητο στον αριθμό 5 της πλατείας Μπελγκρέιβ και ανάρτησαν την σημεία της Ουκρανίας.

    Η έπαυλη ανήκει στην οικογένεια του Όλεγκ Ντεριπάσκα, ενός από τους επτά Ρώσους ολιγάρχες στους οποίους επιβλήθηκαν κυρώσεις την περασμένη εβδομάδα.

    Οι ακτιβιστές εκτός από σημαίες της Ουκρανίας, ανάρτησαν και ένα πανό στο οποίο αναγράφεται: “Η ιδιοκτησία απελευθερώθηκε” και “Πούτιν πήγαινε να γ@μ@θ@”.

    Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε: “Η αστυνομία κλήθηκε λίγο μετά τη 01:00 τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου σε μια κατοικία στην πλατεία Belgrave, SW1.

    "Πούτιν άντε γ@@@": Ακτιβιστές στο Λονδίνο ύψωσαν την σημαία της Ουκρανίας στην έπαυλη του Ρώσου ολιγάρχη Ντεριπάσκα
    Καταληψίες αναρτούν πανό σε έπαυλη που ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη, στο Λονδίνο.

    “Οι αξιωματικοί έσπευσαν και διαπίστωσαν ότι πολλοί άνθρωποι είχαν εισέλθει και είχαν κρεμάσει πανό από τα παράθυρα του επάνω ορόφου. Οι αξιωματικοί παραμένουν στο σημείο”.

    Οι σκληρές κυρώσεις στον Ρώσο μεγιστάνα

    Ο Ντεριπάσκα, ως αποτέλεσμα των κυρώσεων που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, χτυπήθηκε με πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και του απαγορευόταν κάθε συναλλαγή με ιδιώτες και επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Λονδίνο έπαυλη Ντεριπάσκα αστυνομία
    Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου έξω από την έπαυλη του Όλεγκ Ντεριπάσκα στο Knightsbridge, όπου καταληψίες έχουν αναρτήσει πανό υπέρ της Ουκρανίας και κατά του Πούτιν.

    Ο μεγιστάνας ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε “ούτε ένα γεγονός” που να υποστηρίζει τα μέτρα και δήλωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά.

    Σε ένα tweet του έγραψε: “Επειδή δεν υπάρχει ούτε ένα γεγονός που να υποστηρίζει τις φαντασιώσεις του υπουργικού συμβουλίου του Μπόρις, τα δικαστήρια και η αστυνομία θα αποφασίσουν για το μέλλον όλων σε αυτήν την ιστορία των κυρώσεων”.

    ΠΗΓΗ: thetoc.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop