Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 21χρονος για οπαδική επίθεση με θύμα ποδοσφαιριστή της Κ19 του Άρη

    Ημερομηνία:

    Την εξιχνίαση επεισοδίου με οπαδικά κίνητρα, που συνέβη το Δεκέμβριο του 2021 στη Θεσσαλονίκη με θύμα 17χρονο ποδοσφαιριστή της Κ19 του Άρη, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

    Ως δράστης ταυτοποιήθηκε νεαρός άνδρας, 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με τον αθλητικό νόμο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 17χρονος διασκέδαζε με έναν φίλο του στην πλατεία Μοριχόβου, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, όταν τον προσέγγισε ομάδα ατόμων. Όπως κατήγγειλε ο ανήλικος ποδοσφαιριστής, τα συγκεκριμένα άτομα τον ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζει και στη συνέχεια ο 21 ετών άνδρας τοy επιτέθηκε προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

    Το θύμα μετέβη στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και ακολούθως κατήγγειλε το συμβάν. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ για την περίοδο 13 έως 17 Οκτωβρίου

    Κατά την περίοδο 13 έως 17 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν...

    Το κουμπί για αναβολή του ξυπνητηριού το πρωί κρύβει το μυστικό της μακροζωίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%af-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d/

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Δείτε από ψηλά τις εκτεταμένες καταστροφές Γάζα την ώρα που επιστρέφουν χιλιάδες Παλαιστίνιοι

    Βίντεο από drone δείχνει εκτεταμένες καταστροφές στη συνοικία Ταλ...

    Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και ούρησε μέσα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου! [ΒΙΝΤΕΟ]

    Αναστάτωση προκλήθηκε στο Βατικανό, όταν ένας άνδρας κατέβασε το...