Ο Ίλον Μασκ προκαλεί σε μονομαχία τον Βλαντίμιρ Πούτιν

    Ημερομηνία:

    Ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 19η ημέρα, η Δύση συνεχίζει τον αποκλεισμό και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που συνεχίζει να σφυροκοπά ανελέητα τις ουκρανικές πόλεις.

    Αναφερόμενος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο Ίλον Μασκ, CEO της Tesla και της Space X, απηύθυνε μία περίεργη πρόκληση προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Μασκ, “προκαλώ τον Βλαντίμιρ Πούτιν σε μονομαχία. Το διακύβευμα είναι η Ουκρανία”.

     

    Μάλιστα, έγραψε αυτές τις λέξεις σε κυριλλική γραφή και μάλιστα έκανε και μία αγγλική μετάφραση. Συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση όπου έκανε tag τον επίσημο λογαριασμό twitter του Ρώσου προέδρου και πρόσθεσε: “Συμφωνείς με αυτή τη μάχη;” Ωστόσο, δεν πρόσφερε πρόσθετες λεπτομέρειες για το πώς σκεφτόταν αυτή τη μονομαχία.

     

    Λίγο μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής ο Μασκ είχε στείλει στην Ουκρανία συστήματα Starlink, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχεται «καυτό» καλοκαίρι τιμών στον κλάδο των υπηρεσιών

    Αναμφίβολα, ένας βασικός παράγοντας που ο πληθωρισμός στις τιμές καταναλωτή στην Ελλάδα «τρέχει»...

    Eurovision 2025: Τα βίντεο από τις πρόβες των μεγάλων φαβορί λίγες ημέρες πριν από τον τελικό

    Ο 69ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει, με τον μεγάλο τελικό...

    Η διάφανη σοκολάτα: Το νέο γλυκό trend που συναγωνίζεται την Dubai chocolate

    Οι τάσεις γύρω από το φαγητό στο TikTok εμφανίζονται διαρκώς, προκαλώντας εκρήξεις...

    Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κερδίζουν έδαφος και στα τρόφιμα

    Με ταχύτατους ρυθμούς αναπτύσσονται οι διαδικτυακές πωλήσεις στο λιανεμπόριο...