AXAΪΑ: Θρήνος για 37χρονο! Κατέρρευσε ενώ έβαζε μπροστά το αυτοκίνητό του

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της Ελίκης και ευρύτερα στην Αιγιάλεια, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αθανασίου Θεοδ. Λαμπρόπουλου σε ηλικία μόλις 37 χρονών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών που ήταν ένας πολύ εργατικός άνθρωπος έχοντας απασχοληθεί σε πολλές δουλειές, είχε μόλις βγει από το σπίτι του για να πάει για καφέ και ετοιμαζόταν να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο του όταν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

    Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 στις 3 το μεσημέρι στην περιοχή καταγωγής του, την Ελίκη Αιγίου, στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου.

    Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του Θεόδωρος και Παρασκευή Λαμπροπούλου, οι θείοι και τα ξαδέλφια του αλλά και όλοι όσοι ήξεραν τον Αθανάσιο Λαμπρόπουλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις πυρόπληκτες περιοχές της Αχαΐας

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις πυρόπληκτες περιοχές της Αχαΐας Την...

    Μεγάλη κατολίσθηση στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης – Τι λένε οι ειδικοί, δείτε βίντεο

    Ένα τρομακτικό σύννεφο σκόνης κάλυψε την Κυριακή το Ημεροβίγλι στη Σαντορίνη,...

    Ιδιώτες γιατροί και ΕΣΥ: Νέα ΚΥΑ επιτρέπει τη συμμετοχή τους σε εξωτερικά ιατρεία και διαγνωστικές εξετάσεις

    Τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς όλων των ειδικοτήτων να συνεργάζονται με...

    Xiaomi: Άλμα 31% στα έσοδα το β’ τρίμηνο με οδηγό το νέο ηλεκτρικό YU7

    Τα έσοδα της Xiaomi αυξήθηκαν κατά 31% στο β΄τρίμηνο, λίγο υψηλότερα από...