Γεωργία Μπίκα: Στα χέρια εισαγγελέα η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης – Αναμένεται η πρόταση του προς το Δικαστικό Συμβούλιο

    Ημερομηνία:

    Στα χέρια εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία για τον βιασμό που κατήγγειλε 24χρονη Γεωργία Μπίκα, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

    Αξιολογώντας το σύνολο των στοιχείων που περιλαμβάνονται στον δικαστικό φάκελο ο εισαγγελικός λειτουργός θα υποβάλει την πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με την παραπομπή (ή μη) του μοναδικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σε δίκη. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στους δικαστές του Συμβουλίου που θα εκδώσουν το σχετικό βούλευμα.

    Εκτός από τις καταθέσεις της καταγγέλλουσας, την απολογία 27χρονου κατηγορούμενου, αλλά και τις μαρτυρικές καταθέσεις, η δικογραφία, περιλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης και τα οποία φέρεται να είναι αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ ελάχιστη είναι η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων.

    Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον 27χρονο για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τον ίδιο να αρνείται την κατηγορία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελληνική Λύση: Η απάντηση που έλαβε από τον Γ. Κεφαλογιάννη για τις φωτιές στην Αχαϊα

    Σε απάντηση του ανωτέρω μέσου κοινοβουλευτικού ελέγχου και καθ'...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Βρέθηκε νεκρή 38χρονη

    Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στη δομή του...

    Πυρηνικά: Τα 5 ακριβότερα και χλιδάτα πυρηνικά καταφύγια στον κόσμο

    Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 60 όταν ο...