ΠΑΤΡΑ: Ηρθε το Ανθρωποκτονιών – Ποιους θα εξετάσει

    Ημερομηνία:

    Στην Πάτρα βρίσκεται  τις τελευταίες ώρες  κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών η οποία ερευνάται. Το κλιμάκιο   βρίσκεται στην Πάτρα από νωρίς σήμερα το πρωί  προκειμένου να λάβει  καταθέσεις από γιατρούς νοσοκομείων στα οποία είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, αρχής γενομένης από το Καραμανδάνειο, γιατροί του οποίου έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν.

    Εκτός από τους γιατρούς του Καραμανδανείου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου (εξέχουσας σημασίας είναι η κατάθεση του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΠΝΠ κ. Ηλιάδη), θα καταθέσει και η ιατροδικαστής κ. Αγγελική Τσιόλα η κατάθεση της οποίας θεωρείται μεγάλης βαρύτητας.

    Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας,   θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου και τελευταίοι οι γονείς.

    Επίσης θα κληθούν να καταθέσουν άτομα τα οποία έχουν δώσει επώνυμες και ανώνυμες μαρτυρίες σε ΜΜΕ σχετικά με την οικογένεια ενώ θα κληθεί ακόμη και το γραφείο κηδειών.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η Αθανασία (Σία) Μπακαλάρου με τον Αντώνη Κουνάβη.

    Η Σία Μπακαλάρου συμπαρατάσσεται με τον Αντώνη Κουνάβη στις...

    Πάτρα: “Στο σφυρί” φιλέτο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%86%cf%85%cf%81%ce%af-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9-%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b9/

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: Να μην κλείσουν τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ

    Εργαψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας /...