ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Συγκέντρωωση τροφίμων για την Ουκρανία

    Ημερομηνία:

    Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων,  στέλνει για μία ακόμα φορά μέσα και από τις εκδηλώσεις του, μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προχωρώντας   σε συλλογή τροφίμων, τα οποία  θα σταλούν στο δοκιμαζόμενο από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, λαό της Ουκρανίας.

    Στο πλαίσιο αυτό, καλεί όσους  επιθυμούν, κατά την άφιξη τους στην εκδήλωση με τίτλο «Ποίηση για την ποίηση», που διοργανώνεται στις 7.00 το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων,  σε συνεργασία με το μουσικό σχολείο για την  Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης,  να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής  καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως κονσέρβες, ζάχαρη, λάδι, Νερά, ζωοτροφές, χαρτί υγείας, πάνες, οδοντόκρεμες.

    Ο Πολιτιστικός Οργανισμός καλεί για ακόμα μία φορά τους συμπολίτες, να δείξουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

    Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με προμήθεια εισιτηρίων ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έργο Interreg M.A.R.K.A.T.O.: Ελλάδα και Ιταλία μαζί για την αναζωογόνηση των παραδοσιακών τεχνών και της πολιτιστικής κληρονομιάς

    Προσκαλούμε επιχειρηματίες παραδοσιακών επαγγελμάτων, τεχνίτες, πολιτιστικούς φορείς, δημιουργικές επιχειρήσεις...

    Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου περιγράφει τα παιδικά χρόνια δίπλα του: «Είναι βαρύ το όνομα που φέρουμε, θαύμα η σειρά για τη ζωή του»

    Η εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου διηγήθηκε προσωπικές μνήμες...

    13 τα νόμιμα τζαμιά σε Αθήνα και Πειραιά, πάνω από 60 τα παράνομα, τι προβλέπεται για το κλείσιμο και τις απελάσεις

    Δεκατρείς άδειες για τη λειτουργία χώρων λατρείας-τζαμιών έχουν εκδώσει...

    Απάντηση Σάντσεθ σε Τραμπ: «Όχι» στον πόλεμο – Δεν φέρνει ποτέ έναν δικαιότερο κόσμο

    Σε μια ηχηρή παρέμβαση που θυμίζει τις μεγάλες αντιπολεμικές...