Ζενεβιέβ Μαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εκείνη στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο»

    Ημερομηνία:

    Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ακόμη ποιο είναι το μέλλον του GNTM και πως δεν έχει δεχτεί ακόμη κάποιο τηλέφωνο, ενώ δεν δίστασε να ρίξει και το… καρφί της προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    «Γίνονται συζητήσεις για το GNTM, ξέρω ότι το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω λάβει τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM, μακάρι να γυρίσει. Ο καθένας κοστολογεί ό,τι φέρνει έτσι όπως θέλει. Δεν με αφορά το ποιοι θα είναι μπροστά από τις κάμερες.

    Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσίαση είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό που με ενδιαφέρει στην τηλεόραση είναι να χτίζω πράγματα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

    Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε στη συνέχεια: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο. Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στρώμα: Το έξυπνο κόλπο για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές σε 30 λεπτά με 2 απλά υλικά

    Το στρώμα σας είναι η κρυφή πηγή δυσάρεστων οσμών στο...

    ΑΧΑΪΑ: Την Κυριακή το πρωί το φετινό Λαπαναΐτικο συναπάντημα

    Στο γραφικό χωριό, Λαπαναγοί Αχαΐας θα λάβει χώρα αυτή...

    Γάζα: 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινά πλήγματα

    Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι από ισραηλινά πλήγματα...