Ρωσία: Ελεύθερη η Μαρίνα Οβσιάνικοβα – Της επιβλήθηκε πρόστιμο για το αντιπολεμικό πλακάτ κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερη αφέθηκε η Μαρίνα Οβσιάνικοβα, καθώς Ρωσικό δικαστήριο περιορίστηκε να επιβάλλει πρόστιμο 30.000 ρουβλίων (255 ευρώ), καθώς κρίθηκε ένοχη για παραβίαση του νόμου περί διαδηλώσεων, για τη χθεσινή διαμαρτυρία της κατά του πολέμου στην Ουκρανία στο πλατό του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το RIA Novosti.

    Η Μαρίνα Οβσιάνικοβα, εργαζόμενη στο πρώτο κανάλι της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης, διέκοψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κρατώντας πλακάτ πίσω από την παρουσιάστρια με μηνύματα κατά του πολέμου στην Ουκρανία και φωνάζοντας συνθήματα κατά της ρωσικής εισβολής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρας πέθανε για 20 λεπτά – Τι του είπαν στον «παράδεισο»

    Ένας άνδρας που είχε κηρυχθεί νεκρός για 20 λεπτά...

    Γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει αυτό το τραγούδι από το κεφάλι μου;

    Σας έχει τύχει ποτέ να σιγοτραγουδάτε μια μελωδία αρκετή...

    Σεξ μετά την απιστία: Τι να κάνετε αν δεν καταφέρετε να συνδεθείτε ξανά ερωτικά

    Ηαπιστία είναι μία συνθήκη που αλλάζει άρδην μία σχέση, ταράζει...

    Δέκα εύκολα και γρήγορα tip για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

    Το σεξ δεν είναι απλώς διασκέδαση. Είναι και καλό για την...