Θεσσαλονίκη: Πέντε άτομα απολογήθηκαν για το πανό – ντροπή στην Τούμπα – Τι ισχυρίστηκαν

    Ημερομηνία:

    Πέντε άτομα απολογήθηκαν σήμερα στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας στη Θεσσαλονίκη για την ανάρτηση του προσβλητικού πανό στο γήπεδο της Τούμπας που αναφερόταν στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

    Τα άτομα είχαν ταυτοποιηθεί από την αστυνομική έρευνα, μέσω του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και κλήθηκαν στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας να καταθέσουν με την ιδιότητα του ύποπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

    Οι ίδιοι φαίνεται να ισχυρίστηκαν ότι το συγκεκριμένο πανό δεν είχε ως αποδέκτες τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του φοιτητή, αρνούμενοι ότι τέλεσαν το αδίκημα της παρότρυνσης σε πράξεις βίας (με τον Αθλητικό Νόμο), το οποίο ερευνάται από την Εισαγγελική Αρχή.

    Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί για την ποινική τους μεταχείριση και για την παραπομπή τους σε δίκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καρναβαλική Ακαδημία Πάτρας: Κατασκευάζει άρμα και φτιάχνει την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού

    Την ιστορία των πληρωμάτων του Κρυμμένου Θησαυρού και τις...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Με επιτυχία η συμμετοχή του στο Pink the City – φωτο

    "Η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Pink the City 2025 που πραγματοποιήθηκε το...

    Δυτική Ελλάδα: 37 τροχαία τον Οκτώβριο

    Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά...

    Πάτρα: Πρεμιέρα την Κυριακή για τη νέα παράσταση των «Υποκριτών» στο «Μηχανουργείο»

    Η θεατρική ομάδα Πάτρας «Υποκριτές» παρουσιάζει από την προσεχή...