ΠΑΤΡΑ: Καταθέτουν οι γονείς – Συνάντηση με Λύτρα

    Ημερομηνία:

    Η αντίστροφη μέτρηση για τις καταθέσεις των γονιών των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα πλησιάζει στο τέλος και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση.

    GLEARNET

    Την ώρα που κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται από χθες στην Πάτρα σε μια προσπάθεια να προσθέσει κρίσιμα στοιχεία στον καυτό φάκελο της υπόθεσης, οι γονείς των τριών αδικοχαμένων παιδιών παίρνουν το δρόμο για την Αθήνα.

    Φλίγκος

    Oι γονείς συναντήθηκαν χθες το βράδυ  με τον Απόστολο Λύτρα για να αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, αφού γνωρίζουν ότι η μέρα που θα κληθούν να καταθέσουν πλησιάζει. Μια μέρα που εκτός από εκείνους περιμένουν με την ίδια αγωνία όπως φαίνεται οι στενοί συγγενείς κι οι φίλοι τους. Οι άνθρωποι που μιλούν καθημερινά τόσο με την 33χρονη όσο και με τον 30χρονο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέλουν τελικά πλύσιμο τα μανιτάρια; Και πώς τα καθαρίζουμε σωστά;

    Πολλές φορές, όταν διαβάζουμε συνταγές με μανιτάρια, συναντάμε την οδηγία...

    Πορκέτα: Το ιταλικό χοιρινό με την απόλυτα τραγανή κρούστα

    Η πορκέτα είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο, ιδιαίτερα δημοφιλές και στη...

    Πύργος: Μετωπική σύγκρουση με έναν τραυματία (ΦΩΤΟ)

    Ένα άτομο τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη στην συμβολή...

    Ρευματοκλοπές-μαμούθ σε ξενοδοχεία και beach bars

    Από την Ικαρία και τη Μύκονο μέχρι τη Ρόδο, τη...