Η ανοιξιάτικη σεζόν φτάνει για τα εμπορικά καταστήματα ρουχισμού και υποδημάτων, όμως, μετά ένα τόσο κακό δίμηνο όπως ήταν αυτό του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, μην περιμένετε και πολλά πράγματα για όσους έχουν την δυνατότητα για να ψωνίσουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου, Κώστα Ζαφειρόπουλο θα είναι αρκετά φτωχική, όπως φτωχική εξακολουθεί και παραμένει η αγοραστική δύναμη για όλα τα εμπορικά καταστήματα ρουχισμού, είτε αυτός αφορά τις γυναίκες, είτε το παιδικό ρούχο, είτε το κλασικό ή ακόμα και το σπορ ντύσιμο.
Η πτώση στο ρούχο, αλλά και στα υποδήματα ήταν γενική και φάνηκε ακόμα περισσότερο την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων που τα εμπορικά μαγαζιά δεν την αισθάνθηκαν καν, μη έχοντας δουλειά.
Πέρα από τις εκπτώσεις που πήραν τη σκυτάλη από την εορταστική περίοδο που πήγε και αυτή άσχημα, τα μαγαζιά δεν κινήθηκαν ούτε το δεκαήμερο των προσφορών. Πολλά από αυτά ελπίζοντας ότι θα αλλάξει κάτι έχουν δώσει μία ακόμα παράταση στις προσφορές μη αλλάζοντας τις τιμές στις βιτρίνες τους.
