ΠΑΤΡΑ: Πως η μάνα… πρόδωσε τον γιο!

    Ημερομηνία:

    Ηταν το βράδυ της 2ας Μαρτίου που το σπαρακτικό κλάμα και η εικόνα του 12χρονου να μεταφέρει στα χέρια του νεκρό το μόλις 1,5 έτους ετεροθαλή αδελφάκι του, ζητώντας βοήθεια, «πάγωσαν» τους κατοίκους γειτονιάς της Ανδραβίδας, και τα όσα ακολούθησαν οδήγησαν στην αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος που συντάραξε το Πανελλήνιο. Θύματα ο 32χρονος Aρμάντο και η 37χρονη Μαρία Κλότσι και τα ανήλικα παιδιά τους, δράστης ο 60χρονος γιος της σπιτονοικοκυράς τους που πλέον βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας ομολογήσει τις δολοφονίες των γονέων, ενώ ερωτηθείς για το τι συνέβη με τα νήπια, επέμενε να δηλώνει «δεν θέλω να θυμάμαι, δεν χωράει συγχώρεση γι’ αυτό».

    Από την αστυνομία μπήκε από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των υπόπτων. Σε αυτό  εν αγνοία της, συνέβαλλε η στάση της μητέρας του. Ηταν εκείνη που με τα λεγόμενα της, αλλά και την εν γένει συμπεριφορά που επέδειξε μετά τον εντοπισμό των 4 πτωμάτων «ενεργοποίησε» τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, που αμέσως κατάλαβαν πως έχουν να κάνουν με μια γυναίκα ιδιαίτερα σκληρή(!).

    Παρά το γεγονός πως νωρίτερα, στο σπίτι που νοίκιαζε βρέθηκε δολοφονημένη η τετραμελής οικογένεια, δεν επέδειξε κανένα ενδιαφέρον για να μάθει τι είχε συμβεί, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δεν βγήκε ούτε στον μπαλκόνι(!) της. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με τον 60χρονο οι απαντήσεις της ήταν λακωνικές, εστιάζοντας πως έχει μέρες να τον δει και δεν ξέρει που βρίσκεται.

    Δεδομένα, που σε συνδυασμό με μαρτυρίες για το ποιον του 60χρονου και αξιοποίηση πληροφοριών, τον έθεσαν ως το νούμερο ένα ύποπτο. Οι συντονισμένες έρευνες -έπειτα από 48ώρες αναζητήσεων – οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του στην Πάτρα όπου διέφυγε αμέσως μετά τις ανθρωποκτονίες. Επέστρεφε από τον τόπο του εγκλήματος, έχοντας αποπειραθεί να προσεγγίσει το σπίτι του με σκοπό να πάρει τα χρήματα – 15.000 ευρώ – που φύλασσε, και να εξαφανιστεί! Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με την εύρεση υπέρογκου χρηματικού ποσού της τάξεως του 1 εκ. ευρώ στο σπίτι του, διαψεύδονται κατηγορηματικά από την ΕΛΑΣ.

     

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Μαρία Παπαγιαννακοπούλου)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Φωκίων Ζαΐμης δίπλα στους φυσικοθεραπευτές

    «Στεκόμαστε αρωγοί στις προσπάθειές των φυσικοθεραπευτών, ενισχύοντας δράσεις πρόληψης,...

    Η αποστολή της φρεγάτας «Κίμων» και η Κύπρος που πλέον δεν «κείται μακράν»

    Του Αλέξανδρου Καλλέργη Η φρεγάτα «Κίμων» σαλπάρει για την Κύπρο,...

    Προσήχθη Γεωργιανός για κατασκοπεία στη Σούδα

    Στην προσαγωγή ενός Γεωργιανού  για ενδεχόμενη κατασκοπευτική δράση στη βάση της Σούδας προχώρησαν...

    Κρίση στη Μέση Ανατολή: H περιφερειακή σταθερότητα και η Ευθύνη της Ελλάδας

    Του Θέμη Μπάκα* Η στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών...