Επίσκοπος Χρύσανθος: Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του το Σάββατο

    Ημερομηνία:

    Αυτό το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 που είναι η εορτή των Αγίων ενδόξων μαρτύρων Χρυσάνθου και Δαρείας, έχει τα ονομαστήριά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

    Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος όπως έγινε γνωστό, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του και δεν θα δεχθεί τις ευχές του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού, λόγω της μεγάλης δοκιμασίας που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και ολόκληρος ο κόσμος με την πανδημία.

    Την ημέρα αυτή ο κ. Χρύσανθος θα ιερουργήσει σε Ιερό Ναό των Πατρών όπου & θα αναπέμψει δέηση υπέρ υγείας και ειρήνης ολοκλήρου της οικουμένης.

    Θερμή παράκλησις του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης είναι αντί δωρεών να ενισχύσουμε όλοι μας τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Λύχνος» και το Κοινωνικό Συσσίτιο «Άρτος Αγάπης».

    Οι δωρεές δύνανται να κατατεθούν στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών επί της οδού Βότση 34.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάολα ήρθε στην Πάτρα και έκανε… ζημιές – ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε η Πάολα στην...

    Αναβίωση της Αδελφοποίησης Κερύνειας Αιγιαλείας – Κερύνειας Κύπρου

    Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια του...

    Τις «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Τη θεατρική παράσταση «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου...

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην νήσο Πόντσα

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην...