Πως συνέδεσε τη μητέρα των νεκρών παιδιών με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Χαμός στο twiiter! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    Ημερομηνία:

    Μια εκπομπή-φωτιά, αυτή της Παρασκευής (18/3) για την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ. Δεν ήταν μόνο το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η δημοσιογράφος, ούτε μόνο το άλλο που την τάραξε και οι αποκαλύψεις που έκανε. Η Αγγελική Νικολούλη έδωσε στην συνέχεια άλλο ένα στοιχείο για την υπόθεση της Πάτρας.

    Μίλησε για συμπεριφορές ανθρώπων και έκανε αναφορά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο των Γλυκών Νερών.

    Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήθελα να βρεθώ με τη μητέρα από κοντά, οι δικηγόροι τη συμβούλευσαν να μην γίνει αυτό. Μου έλεγε σε περιμένω. Σαν τον Μπάμπη.

    Ήταν να πάω κάτω να κουβεντιάσουμε με τη μητέρα. Ήθελα να δω τον άνθρωπο, τη μάνα.

    Οι εντολές των δικηγόρων ήταν “όχι, από το τηλέφωνο κι αγαπημένοι”. Θα είχα σχηματίσει μια εικόνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

     

    Το ελληνικό Twitter τώρα με το hashtag της εκπομπής «Φως στο τούνελ» τρένταρε και παγκοσμίως στην πέμπτη θέση, με τα tweets να είναι χιλιάδες μετά την αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη ότι υπάρχουν ευρήματα και ότι ένα από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του.

    Οι χρήστες έστησαν λαϊκό δικαστήριο για τη μητέρα των παιδιών και παράλληλα επαινούσαν τη δημοσιογράφο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 16/7/2025

    13:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 Γκστάαντ 16:00 COSMOTE...

    Ρευματοκλοπές: «Σαφάρι» ελέγχων σε ολόκληρη την Ελλάδα – Ποιοι κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα

    Μπαράζ ελέγχων πραγματοποιείται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους ελεγκτές...

    Ιωάννα Τούνη: Απολαμβάνει το ντους μετά τη θάλασσα και την αποθεώνουν

    Αποθεωτικά για την ίδια σχόλια δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη για ανάρτησή...

    Αλέξης Τσίπρας. Ποιους θα πάρει στο νέο κόμμα και ποιους θα αφήσει

    Το 1980 στο θέατρο Μινώα ανέβηκε η παράσταση «Ταβάριτς»....