Συνεδρίαση της G7 την προσεχή Πέμπτη στις Βρυξέλλες για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

    Ημερομηνία:

    Συνεδρίαση της G7 για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στις Βρυξέλλες, την ίδια μέρα με τις συνόδους κορυφής του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση.

    Η συνάντηση θα εστιάσει “κυρίως στην κατάσταση στην Ουκρανία” και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των συνόδων κορυφής του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διεξάγονται επίσης στις Βρυξέλλες εκείνη την ημέρα, ανακοίνωσε η Κριστιάν Χόφμαν, εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου.

    Η Γερμανία προεδρεύει φέτος της G7, της Ομάδας των επτά ισχυρότερων οικονομικών παγκοσμίως, μέλη της οποίας είναι επίσης οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Βρετανία, ο Καναδάς, η Ιαπωνία και η Ιταλία.

    Το ΝΑΤΟ οργανώνει την ίδια μέρα έκτακτη σύνοδο κορυφής με θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποία θα συμμετάσχει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που θα πραγματοποιήσει το ταξίδι αυτό στις Βρυξέλλες.

    Σύνοδος των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ θα διεξαχθεί επίσης την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, παρουσία του Αμερικανού προέδρου.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Π. Σταθάκης: «Παραμένουν κλειστές οι πόρτες, πάμε σε νομικό επίπεδο» – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Σχεδόν κανένα περιθώριο δεν άφησε ο Πέτρος Σταθάκης για...

    Ωμή παραδοχή για το κλέψιμο στα πρατήρια υγρών καυσίμων

    Η νοθεία που γίνεται, είναι λίγο πολύ γνωστή ενώ την ίδια...

    Eurovision: Η Τζένη Θεωνά θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδα στον τελικό

    Η Τζένη Θεωνά θα ανακοινώσει την ελληνική βαθμολογία στον τελικό...

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Τρένο μόνο υπόγεια

    Είναι πρόδηλο και από όλους αντιληπτό, ότι το θέμα...