ΠΑΤΡΑ: Τα στοιχεία για το κάθε κορίτσι!

    Ημερομηνία:

    Η Τζωρτζίνα, μετά την ανακοπή που υπέστη στις 11/4/2021, εξετάστηκε από καρδιολόγους και πλήθος άλλων γιατρών, υποβλήθηκε σε πολλαπλές εξετάσεις και δεν διαπιστώθηκε καμία παθολογική αιτία ικανή να προκαλέσει αιφνίδια ανακοπή.

     

    GLEARNET

    Η Μαλένα απεβίωσε στις 13/4/2029, νοσηλευόμενη και ενώ είχαν προηγηθεί εξετάσεις καρδιολογικές, πνευμονολογικές και αιματολογικές και καμία εσωτερική παθολογία δεν είχε διαγνωστεί, ικανή να προκαλέσει θάνατο εν μέσω εντόνου πνευμονικού οιδήματος.

     

    Η Ίριδα ανευρεύθη στην κούνια της με ένα πανάκι με κηλίδες από αίμα, όπως η ίδια η μητέρα είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο MEGA, και ενώ είχε τραύμα στο εσωτερικό του στόματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πότε έρχονται τα πρωτοβρόχια

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες...

    Εικαστικό Εκπαιδευτικό Event από 5ο και 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας

    Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 9ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Πάτρας...

    Βοιωτία: Η στιγμή της σύλληψης της 62χρονης Διευθύντριας του ΚΕΠ που έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη!

    Μια φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε σε χωριό στη Βοιωτία, όπου...

    Ρόδος: Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης καταγγελίες για κακοποίηση ανήλικης από τον παππού της

    Ένας ηλικιωμένος άντρας, 83 ετών, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη...