Ολυμπία Κρασαγάκη: «Έχω φωτογραφίσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου και χωρίς μάσκα, είναι υπέροχη»

    Ημερομηνία:

    Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη μίλησε για τη συνεργασία, που είχε στο παρελθόν με «μούσα» της, την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Κρασαγάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και έκανε μία μικρή ανασκόπηση στα διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό της.

    Ένα από αυτά, είναι και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που όπως αποκάλυψε η φωτογράφος, την έχει απαθανατίσει και χωρίς την προστατευτική της μάσκα.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Αναλυτικά, η Ολυμπία Κρασαγάκη είπε:

    «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός, επαγγελματίας. Είναι πολύ άνετος γιατί και ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία.

    Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος.

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Για εμένα είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστροφή των Iron Maiden στην Αθήνα

    Οι θρύλοι του heavy metal προσγειώνονται το Σάββατο 23 Μαΐου στο ΟΑΚΑ,...

    Τελικά φθινοπώριασε; Τι λένε τα μερομήνια για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

    Ο καιρός αλλάζει και το φθινόπωρο φέτος φαίνεται άστατο και...

    Συνταγή για εύκολα κουλουράκια κανέλας

    Τα απογεύματα είναι, ίσως, η δύσκολη ώρα της ημέρας, που χρειαζόμαστε μια...

    Παράθυρο για νέες μειώσεις στον φόρο ενοικίου από το 2026

    Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέων μειώσεων στον φόρο επί των εισοδημάτων...