Ο συγκλονιστικός διάλογος του Μάνου με την ιατροδικαστή

    Ημερομηνία:

    Το θέμα της Πάτρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον και όχι άδικα. Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους αιφνίδια κάτω από συνθήκες που εύλογα δημιούργησαν ερωτήματα που οδήγησαν την εισαγγελία για τη σύσταση άτυπης επιτροπής διερεύνησης.

    Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πατέρας ήταν εκείνος που μετέφερε με την άδεια των αστυνομικών αρχών τα όργανα της Ίριδας στα Ιωάννινα για να γίνει εξέταση τους από την παθολογοανατόμο κα. Μητσέλου.

    Η επιστήμονας,  είδε έναν κλαμένο πατέρα που ζητούσε επιτακτικά να μάθει από τι πέθανε το παιδί του και συγκινημένη του είπε “εγώ θα βρω από τι πέθανε το παιδί σου”». Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μητσέλου είναι αυτή που έβγαλε το πόρισμα με την “αγενεσία φλεβόκομβου” την οποία θεώρησε ως αιτία θανάτου, πράγμα που απορρίπτουν διακεκριμένοι ιατροί και ιατροδικαστές, σύμφωνα με τον κ. Κουσουλό.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θέλει καθάρισμα η περιοχή Αγυιάς

    Ακαθαρσίες, φθορές, χορτάρια που πνίγουν τις εγκαταστάσεις και μια...

    Αποκάλυψη για την Ειρήνη Μουρτζούκου – Μοναδική ύποπτος για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

    Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»...

    Οι κάτοικοι της Εγλυκάδας, που βρίσκονται κοντά στον καταυλισμό των Ρομά, έχουν αγανακτήσει

    Οι κάτοικοι της Εγλυκάδας, που βρίσκονται κοντά στον καταυλισμό...