ΠΑΤΡΑ: Ο νονός της Μαλένας μιλά για τον θάνατό της!

    Ημερομηνία:

    Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα συνεχίζεται με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

    Στο STAR μίλησε ο νονός της Μαλένας, ο οποίος υποστήριξε ότι φταίει κάποιο γονίδιο για τον θάνατο της Μαλένας  και ότι η Ρούλα η μητέρα των τριών κοριτσιών δεν έχει καμία σχέση.

    Φλίγκος

    “Εμείς κατά βάθος είμαστε σίγουροι, πρόκειται ίσως για κάποιο γονίδιο, ίσως ιατρικό λάθος, δεν είναι κάτι που έχει γίνει από χέρι, όλα αυτά που λέγονται είναι η τρίχα που έγινε τριχιά, η Ρούλα δεν έχει κάνει κάτι, είμαι σίγουρος το πιστεύω, η Μαλένα ήταν μια χαρά, πανέξυπνη και ξαφνικά πέθανε” είπε στεναχωρημένος ο νονός της Μαλένας, Μάκης Λιναρδάτος.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα κοινοποιηθεί η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας στο Ανθρωποκτονιών ενώ αναμένεται από τη Δευτέρα και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εικοσιτετράωρη απεργία στις 17 Ιουνίου ανακοίνωσαν οι μηχανοδηγοί στην Hellenic Train

    Εικοσιτετράωρη απεργία την Τρίτη 17 Ιουνίου στην Hellenic Train εξήγγειλε...

    Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Πολύς κόσμος θέλει και δεν μπορεί να κάνει παιδί, οπότε νιώθω άβολα να μιλάω για την ευτυχία μου»

    Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει...

    Τα συγκινητικά λόγια του Τζώνη Καλημέρη πριν από τον γάμο του και η φόρτιση της Ελπίδας Ιακωβίδου

    Τη συγκίνηση της συντρόφου του, Ελπίδας Ιακωβίδου προκάλεσε ο Τζώνη Καλημέρης με όσα...