ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Δεν βρέθηκε ασφυκτικός θάνατος αλλά ούτε καρδιολογικό πρόβλημα στη Τζωρτζίνα

    Ημερομηνία:

    Τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν μέρα με τη μέρα για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

    Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν  , τα δεδομένα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα και δίνουν νέα κατεύθυνση στην έρευνα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου αλλά ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

    Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ηπαρ και στον πνεύμονα.

    Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο παιδί και οι οποίες ουσίες όμως (αυτές που χορηγούσαν κανονικά οι γιατροί) δε θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο ακαριαίο θάνατο στο κορίτσι.

    GLEARNET

    Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Θεοχάρη.

    Αναλυτικότερα, τι αναφέρεται στην ιστοπαθολογική έκθεση:

    «Πρέπει να γίνει αιματολογικός έλεγχος και να ερευνηθούν αυξητικοί παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν τα κύτταρα των οστών. Να ερευνηθούν δηλαδή φάρμακα τα οποία μπορεί να έχει λάβει η Τζωρτζίνα και τα οποία έχουν ενεργοποιήσει τα κύτταρα μυελού των οστών που φαίνονται από τις ιστοπαθολογικές να έχουν βγει στην περιφέρεια.

    Δηλαδή, να έχουν βγει από τον μυελό των οστών και να συναντάμε πλέον σε άλλα όργανα, στο συκώτι για παράδειγμα ή στον πνεύμονα.

    Πρέπει να ερευνηθεί, αν η Μαλένα, το πρώτο παιδί είχε όντως καρκίνο ή εάν είχε λάβει κάποια φάρμακα που του είχαν προκαλέσει το ίδιο σύμπτωμα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Pasta alla Vodka: H συνταγή με τη μεθυστική σάλτσα που απογειώνει τα ζυμαρικά

    Η συνταγή για pasta alla vodka αποτελεί την απόδειξη πως ο...

    5Χ5: Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει δυναμικά – Πότε κάνει πρεμιέρα

    Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον ταλαντούχο Θάνο Κιούση,...

    Στυτική δυσλειτουργία: «Xτυπά» 2 στους 3 άνδρες κάτω των 40 ετών – Στο στόχαστρο και οι 20χρονοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%84%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-x%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac-2-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-3/

    Πάτρα: Τα αυτοκίνητα στο κέντρο… δεν κινούνται!

    Δεν ξέρουμε πώς, πότε και σε ποιον βαθμό θα...