ΠΑΤΡΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Δέθηκε” η υπόθεση με τα τρία κορίτσια! ΕΓΚΛΗΜΑ

    Ημερομηνία:

    Κοντά στη λύση του μυστηρίου με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι οι Αρχές και εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος στο Star, «είναι λογικό οι άμοιροι αυτοί γονείς να περιμένουν απαντήσεις. Απαντήσεις περιμένει και όλη η ελληνική κοινωνία».

    Παράλληλα, τόνισε ότι Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο των καταθέσεων. «Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος» είπε χαρακτηριστικά.

    «Εκτιμώ ότι δε θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες. Δεν περιμένω να δουν το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού πριν φτάσουν στον Εισαγγελέα. Είναι καθαρά διαδικαστικό πλέον το θέμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις» πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει να γίνει σύγκριση του θανάτου της Τζωρτζίνας, του παιδιού που κατέληξε τελευταίο, με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνει.

    «Οι δράστες και στους τρεις θανάτους είναι ίδιοι, δεν μπορεί να είναι άλλοι. Σέβομαι τον πόνο αυτών των γονιών, αλλά πρέπει να περιμένουν. Σήμερα είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» κατέληξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Θανασουλέικα Καπελέτου – φωτό

    Εγραψε ο π. Ιωάννης Κούγιας: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή...

    Η «άγνωστη» βιταμίνη που χαρίζει μακροζωία – 10 τροφές που την περιέχουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b7-%ce%ac%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%bd%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81/

    Ζούμε περισσότερο με σύντροφο μεγαλύτερο ή μικρότερο; Η επιστήμη απαντά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b6%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d/

    Πάτρα – Τώρα: Πτώση σοβάδων στην Γεωργίου Ολυμπίου – Προκλήθηκαν ζημιές

    Οι έντονες βροχοπτώσεις έφεραν και πάλι στην επιφάνεια το...