Τσαντίρης: Μέσα στην εβδομάδα η ιατροδικαστική έκθεση για την Τζωρτζίνα

    Ημερομηνία:

    Μέσα στην εβδομάδα δρομολογούνται νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, όπως ανέφερε και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

    Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την Τζωρτζίνα αναμένονται αυτή την εβδομάδα και πρόσθεσε ότι η ιατροδικαστική έκθεση θα είναι η βάση στην οποία θα στηριχθούν οι Αρχές για τα τελικά συμπεράσματα του θανάτου των τριών παιδιών.

    Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταθέσουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου, στο οποίο νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, το τελευταίο παιδί της οικογένειας.

    Οι ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών επισκέφθηκαν τόσο το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όσο και το Ωνάσειο, προκειμένου να πάρουν καταθέσεις από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα πιο συνηθισμένα παράπονα που έχουν οι γυναίκες από τους συζύγους τους

    Μελέτες έχουν δείξει ότι τα παράπονα που μοιράζονται άντρες και γυναίκες...

    Τα ζώδια που βιάζονται πάντα να κάνουν νέες σχέσεις

    Ενώ κάποια ζώδια θα μείνουν ευχαρίστως για πάντα μόνα και άλλα...

    Οι επιστήμονες αποφάνθηκαν: Οι τρεις χειρότεροι τρόποι να πεθάνεις

    Η σκέψη του θανάτου τρομάζει τους περισσότερους ανθρώπους. Από τον άνθρωπο που...

    Τα 3 ζώδια που θα σε κάνουν block και delete χωρίς δεύτερη σκέψη

    Ορισμένα ζώδια δεν αστειεύονται με τους τσακωμούς. Είναι θέμα χρόνου να πατήσουν...