«The Bricklayer»: Σε αρχηγείο της CIA μετατρέπεται το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης

    Ημερομηνία:

    Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως στρατηγείο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ – CIA, γίνονται και σήμερα τα γυρίσματα μίας σημαντικής σκηνής για την πλοκή της ταινίας «The Bricklayer».

    Στο «πλατό» του δημαρχείου ξεναγήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του γιατί η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται πρωταγωνίστρια σε μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.

    Ο κ. Ζέρβας υποδέχθηκε στο γραφείο του την πρωταγωνίστρια της ταινίας Nina Dobrev και τον παραγωγό Rob Van Norden. «Μέσα από αυτήν την ταινία, που η πλοκή της διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη, προβάλλεται όλη η πόλη με γυρίσματα σε διάφορες περιοχές, στα Λαδάδικα, στην Άνω Πόλη, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Δημαρχείο μας. Περιμένω με ανυπομονησία την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία αυτή θα αποτελέσει ακόμη έναν καλό λόγο, για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη μας», ανέφερε.

    Το ενδιαφέρον της Nina Dobrev προκάλεσε το jukebox στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας της διάλεξε Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η ίδια επέλεξε στη συνέχεια το «Imagine» του John Lennon.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: Οι γυναίκες που “έφυγαν” στην Πάτρα από τα χέρια του συντρόφου τους! Οι τραγωδίες και τα “κόλπα”

    ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Το μέτρημα δεν...

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί η λεωφόρος Γούναρη γίνεται… μονοπάτι

    Η Γούναρη είναι κεντρική λεωφόρος στην Πάτρα και η...

    Έχεις απλήρωτη τροχαία κλήση; Δες πώς ελέγχεις online σε 5 λεπτά

    Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που μαθαίνουν για μια...