Ρωσία και Ουκρανία συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία

    Ημερομηνία:

    Στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί ο νέος γύρος των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το βρετανικό SkyNews, επικαλούμενο δηλώσεις του Ουκρανού διαπραγματευτή, Ντέιβιντ Αραχαμίγια.

    Οι διπλωματικές επαφές θα αρχίσουν τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη (30.03.2022). Μετά την εισβολή της Ρωσίας, η Ουκρανία περιέγραψε τις προηγούμενες συνομιλίες με της Ρωσία ως “πολύ δύσκολες”.

    Πάντως, τη δεδομένη στιγμή, κερδισμένη είναι ήδη η Τουρκία, που από την πρώτη στιγμή, πρότεινε δια στόματος τόσο του προέδρου της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσο και του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, να φιλοξενήσει τις διαπραγματεύσεις ακόμα και σε ανώτατο επίπεδο, εννοώντας μία συνάντηση του Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Της κακομοίρας και με τις κλήσεις

    Tης κακομοίρας με το κυκλοφοριακό κάθε μέρα στους δρόμους...

    Πάτρα: Tα πάρτι και το αλκοόλ και… η αδιαφορία όλων…!

    ΑΥτό το portal με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ θα επιμείνει...

    Πάτρα: Η «κόκα» έχει την τιμητική της!

    Η είδηση σοκάρει: «Μία 17χρονη στην Πάτρα που έκανε...

    Μειώσεις φόρων 1,5 δισ. ευρώ για 4 εκατομμύρια πολίτες το 2026 – Τι αλλάζει άμεσα και για ποιους

    Νόμο του κράτους θα αποτελεί και επισήμως η φορολογική μεταρρύθμιση από...