Πάτρα – Λέων: Ερευνάται αν υπάρχει κάποια ουσία στην Τζωρτζίνα – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    «Δεν είναι μόνο να βρούμε το τι έχει συμβεί, αλλά να αποκλείσουμε και το τι δεν έχει συμβεί», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, αναφορικά με τους θανάτους των τριών αδελφών στην Πάτρα και ιδιαίτερα για την περίπτωση του τρίτου παιδιού, της Τζωρτζίνας.

    «Στο τρίτο περιστατικό προκύπτει από τις τοξικολογικές εξετάσεις ότι δεν υπάρχει κάποια παθολογία, αλλά πάμε να εξαντλήσουμε ότι δεν υπήρχε κάποιο φάρμακο, άρα ψάχνουμε να βρούμε αν κάποια φάρμακα που ήταν παραπάνω από το φυσιολογικό να προκάλεσαν το θάνατο», σημείωσε, εξηγώντας πως «τότε θα πάμε σιγά σιγά στη λύση του μυστηρίου».

    ICECAP

    Δήλωσε πως, «όλες οι μέχρι τώρα εξετάσεις και στα τρία παιδιά έχουν αποκλείσει να υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» και πρόσθεσε πως «προσπαθούμε να δούμε αν όντως υπάρχει παρέμβαση, αποκλείοντας κάθε ερωτηματικό».

    Κατέληξε, πάντως, αναφέροντας πως «τα δύο παιδιά έχουν νοσηλευτεί από εξαιρετικά κέντρα, έχουμε δύο γονείς που συνεργάζονται και κυρίως μία μητέρα που μας έχει πει με κάθε λεπτομέρεια».

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΛΕΥΚΑ: Οι κάτοικοι καταγγέλλουν εγκατάλειψη – ΦΩΤΟ

    Για τα προβλήματα καθαριότητας και πυκνής βλάστησης στη Λεύκα,...

    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Οι «κοκκινόμαυροι» ταξιδεύουν πλέον προς το άγνωστο

    Κι όμως είναι μια πραγματικότητα, που μόνο στην Παναχαϊκή...

    Φάρσαλα: Νεκρός 19χρονος που καταπλακώθηκε από τοίχο

    Τραγωδία στην πόλη των Φαρσάλων αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (23.04.2025)...

    Οι 9 τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς λιανικού εμπορίου τροφίμων την επόμενη πενταετία

    Οι πωλήσεις στον κλάδο λιανικής των τροφίμων στην ΕΕ-27 συνεχίζουν να...